Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

Hogun 

všechny recenze uživatele

Keď jedinou zaujímavou a ako tak uveriteľnou postavou je Robot a Kura, tak je asi niečo zle. Totálne dementne sa chovajúce, maximálne nesympatické postavy, ale aspoň príroda bola pekná. Efektívne ale nudné, trápne a iritujúce, celkovo štandard od Netflixu. Dr. Smith bola na úrovni Segala po lobotómii mozgu. Ostatní to dotiahli 'aspoň' na úroveň hojdacieho koňa. 4/10 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Milé a potěšující, prostě sci-fi v duchu těch nejlepších tradic a literárních sci-fi děl z první poloviny 20. století. Jasně, spousta bizarních nelogičností může někomu pokazit dojem, ale osobně mám raději tyhle sci-fi, co si nehrají na žádná vyšší poselství. (Tím nezpochybňuji, že třeba 2001: Vesmírná odyssea je jiná liga). Líbily se mi i vesměs neokoukané tváře (Molly Parker, Parker Posey, Mina Sundwall... sakra, píšu tady samé ženské, no dobře, tak tedy ještě Robot :-) ). Prostě rodinná zábava s úžasnými exteriéry, ať už šlo o jakoukoliv planetu. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Príjemné rodinné sci-fi, pri ktorom sa rozhodne nemôžete sťažovať, že sa nudíte, pretože tu sa takmer neustále niečo deje. Občas je toho až moc. Sympatická rodinka, ktorá sa stratila na ceste na vysnívanú planétu rieši jeden problém za druhým, niekedy aj 2-3 prúsery súčasne. OK, no po chvíli je jasné, že si dokážu poradiť úplne so všetkým a to je najväčší problém tohto seriálu. Je určený aj mladším divákom a keď mi niečo chýba tak temnejší tón, nečakané zvraty a nečakaná smrť, ktorá by vo vesmíre mala byť všadeprítomná. Inak nemám veľmi čo vytknúť, technicky na veľmi dobrej úrovni, fajn triky, dobré postavy, hudba...a zvlášť musím pochváliť mimozemšťanov, ktorí sa vydarili. S temnejším tónom by to bola radosť. Všetky 3 série kvalitatívne veľmi vyrovnané a na konci 3. série sme dorazili do cieľa, takže je otázne či 4. séria vznikne. Myslím, že skôr nie. Nenaťahoval by som to.  70%. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[1. série] Rodinné dobrodružství, které je cílené na ty méně konfliktní, mírné povahy. Nenadchne a neurazí, nicméně na to, že celá ústřední rodina oplývá nadměrným intelektem, který často slušně prodávají, tak tuto vlastnost trochu postrádá celý seriá, protože pak by to děti úplně nepochopily. Příběh je založený na klasických kolejí o tom, jak z různých důvodů ne úplně fungující rodinka začne postupem opět fungovat zpytováním svědomí z předešlých nepovedených činů a kde vše, co se může pokazit, tak se neustále otravně a předvídatelně dokola pokazí. Antagonistka je skvělou sportovní reprezentantkou v oboru, jelikož její jediný účel je tyto nehody katalizovat z divně nelogických důvodů a minimálně bych čekal, že s vědeckou inteligencí hlavních postav by ji prohlédli hned ten samý díl, co se na place objevila. Světlý bod pro mě byli oba rodičové; Toby Stephens a Molly Parker jsou skvělí a neúnosně sympatičtí. Trikově slušný, kouká se na to dobře, ale působí to sem tam trochu sterilně. Zábava pro tak +-10-13leté děti určitě dobrá, pro mě už na hraně nudy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaké parádne guilty pleasure scifíčko. Neskutočne som si celý seriál užil, aj keď je pravda, že niektoré diely bavia menej ako tie ďalšie. Páčila sa mi hlavne prvá séria, no druhá končila veľmi zaujímavo, a to sľubuje nádejnú tretiu sériu. Určite si ju nenechám ujsť. Zatiaľ slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama