foto

Ignacio Serricchio

  • nar. 19.4.1982 (36 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pašerák
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
2014 Mstitel bezpráví 2
2011 Karanténa 2: Terminál
Seymour Sally Rufus
2010 Accidental Death of Joey by Sue, The
2008 Chladnokrevná hra
Keith
2005 States of Grace

TV seriály

2018 Lost in Space (TV seriál)
Infestation (S01E03)
Diamonds In The Sky (S01E02)
Impact (S01E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #773: Step and Repeat (S05E01)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník na poli (S12E09)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda šovinisty (S11E12)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Cuba Libre (S02E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
Muž v cele smrti (S10E18)
Jasnovidka ve stromě (S10E11)
2014 The Rebels (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Mrtvola v kanále (S10E03)
Konec vymahače (S09E17)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Games People Play (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
2011 V utajení (TV seriál)
All the Right Friends (S02E04)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Stranglehold (S03E17)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
All Ghosts Lead to Grandview (S03E09)
Weight of What Was (S03E05)
The Gathering (S02E22)
další epizody (5)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Bumbrlíček (S02E03)
2004 Neslavná (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace