foto

Ignacio Serricchio

  • nar. 19.4.1982 (38 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pašerák
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
2014 Mstitel bezpráví 2
2011 Karanténa 2: Terminál
Seymour Sally Rufus
2010 Accidental Death of Joey by Sue, The
2008 Chladnokrevná hra
Keith
2005 States of Grace

TV seriály

2020 Americký táta (TV seriál)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
2019 Emergence (TV seriál)
Mile Marker 14 (E06)
RDZ9021 (E05)
No Outlet (E04)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Devadesát sedm (S02E10)
Skořápky (S02E09)
Neznámo (S02E08)
další epizody (10)
2018 Vězeň (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Pozor, Wille Robinsone! (S01E10)
Trajektorie (S01E08)
Pod tlakem (S01E07)
další epizody (9)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #773: Step and Repeat (S05E01)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník na poli (S12E09)
Mrtvá v kontejneru (S12E06)
2016 Zoe Ever After (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda šovinisty (S11E12)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Cuba Libre (S02E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
Muž v cele smrti (S10E18)
Jasnovidka ve stromě (S10E11)
2014 The Rebels (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
For Whom the Spell Tolls (S02E13)
Box to the Future (S02E12)
Poe Way Out (S02E11)
další epizody (9)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Mrtvola v kanále (S10E03)
Konec vymahače (S09E17)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Exil (S13E14)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Games People Play (S01E08)
Šestej smysl (TV seriál)
The Last Meal (E09)
Swing and a Miss (E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
2011 V utajení (TV seriál)
All the Right Friends (S02E04)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Stranglehold (S03E17)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
All Ghosts Lead to Grandview (S03E09)
Weight of What Was (S03E05)
The Gathering (S02E22)
další epizody (5)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Bumbrlíček (S02E03)
2004 Neslavná (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky