foto

Angela Cartwright

  • nar. 9.9.1952 (68 let)
    Altrincham, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Elf Sparkle and the Special Red Dress (TV film)
1998 Ztraceni ve vesmíru
1983 Střední škola po americku (TV film)
1980 Scout's Honor (TV film)
1979 Po dobrodružství Poseidonu
1975 Mr. & Ms. and the Magic Studio Mystery (TV film)
1965 Za zvuků hudby
1962 Lad: A Dog
1957 Something of Value
1956 Někdo tam nahoře mě má rád

TV seriály

2019 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Ozvěny (S02E03)
1984 Airwolf (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Collectors (E02)
The Love Boat (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Junkyard in Space (S03E24)
The Great Vegetable Rebellion (S03E23)
The Flaming Planet (S03E22)
další epizody (9)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Anti-Matter Man (S03E15)
Castles in Space (S03E14)
Two Weeks in Space (S03E13)
další epizody (30)
1966 Lost in Space (TV seriál)
The Golden Man (S02E15)
The Dream Monster (S02E14)
Wreck of the Robot (S02E13)
další epizody (29)
1965 Lost in Space (TV seriál)
Return from Outer Space (S01E15)
Attack of the Monster Plants (S01E14)
One of Our Dogs Is Missing (S01E13)
další epizody (15)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Dokumentární

2008 On the Edge of Black and White
2005 Best Ever Family Films (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky