Reklama

Reklama

Unfriend

  • Německo Friend Request (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laura je jednou z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "facebookové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (186)

stration 

všechny recenze uživatele

Naši západní sousedé se teda vytáhli! Atmosferická pecka, která těží ze současného trendu sociálních sítí, ale i ze starších duchařin a lesních ježibab. Herci jsou v pohodě, lekačky fungují na výbornou, svižně to odsýpá a konec je taky celkem dobrý. Pro mě rozhodně překvapení a nejlepší německý horor za hoooodně dlouhou dobu. Určitě doporučuju! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takovej ten úplně obyčejnej horor s provařeným příběhem, který tam je jen proto, aby diváka mohl děsit. Film převážně postavenej na lekačkách než na opravdovém strachu. Tedy to, co na hororech rád nemám. Ovšem má to hodně profesionální zpracování (obraz a kamera, herecké výkony), Alyciu Debnam-Carey a jednu vcelku originální myšlenku - zapracování facebooku. Za mě tedy spokojenost, film zafungoval, ten večer hned po zhlédnutí jsem se do telefonu radši nepodíval. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě nejlepší německý horor. Peníze šly na tom hodně znát a na pohled srovnatelné s hollywoodskou produkcí. Hrdinka si z milosti přidá do přátel outsidera školy, ublíží jí a začnou se dít velmi divné věci. Velmi mě překvapilo, na jak dobré úrovni hrají všichni herci, na čemž mnoho podobných hororů pohoří. Nápad se zápletkou je výborný a od začátku tato vyvražďovací duchařina ala Osudový dotek funguje na pět hvězd. Scény, kdy dochází k mordám jsou opravdu vypiplané a můžou se měřit s první ligou. Až po první hodině se začínají projevovat mezery ve scénáři a měl jsem pocit, jako by tvůrcům docházely nápady. Začala se vytrácet nápaditost, což ubralo na tempu a závěr se mohl povést o dost lépe. Trošku to zamrzí, nicméně v Top 10 hororů roku se bez problému vejde......8/10 ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že sa na to nedalo pozerať, alebo, že tam nezafungovala nejaká tá atmosféra.. Jednoducho len mám pocit, že je to tak trochu vykrádačka. Pripomínalo mi to japonské horory zmiešané s klišé tých amerických. Pokiaľ už mám pri sledovaní pocit, že toto som už niekde videla a ani nie raz, tak to celkovo zníži zážitok, ktorý z filmu na koniec mám. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to prostě nuda. Film nevyděsí (maximálně na vás vyskočí nějaký ksicht) a jediné, co bych jako hororové označil, byla ta psycho videa na profilu té holky. Postavy nesympatické a jejich osud mi byl ukradený. Ale tak jako jo, líbilo se mi, jak se ten nápad někam posouval a i ten konec se jakž takž dal. Jo a asi jednou jsem se lekl. 2* ()

Galerie (124)

Zajímavosti (3)

  • V 56. minutě je ve vyhledávači složek pacientů vyplněno „křestní jméno: Nedifar, příjmení: Marina“. Po otevření Marininy složky už je jméno zadáno správně. (Morrighan)
  • Film byl natočen v Kapském Městě v Jižní Africe. (ARI50)

Reklama

Reklama