Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

To byla taková pičovina že nemám ani sílu to komentovat. Skupina blbečků čučí do internetů a díky čmajznutému noťasu čelí úchylákům z darkwebu co unáší holky. Jednička byla podobná kravina, ale měla aspoň ducha a paradoxně se držela více reality. Tady? Úchyláci vrtají holkám díry do hlavy místo aby je ošukali, za což by lidi platili mnohem víc. Za služby si účtují desítky milionů... dolarů! Kdo by to platil? A možnostmi, vybavením a celosvětovou organizací strčí do kapsy veškeré tajné služby. Navíc je to nuda k nepřežití, není to strašidelný, není to krvavý, není to horor. PS: Byli tvůrci někdy na dark webu? Asi ne, když jim neříká nic Tor Browser (ač se to jinak hemží facebookama a různýma dalšíma stránkama). Kdyby byli, tak zjistí že kromě tuny zvrhlého porna tu neexistuje žádný snuff, žádné nájemné vraždy a i ty hackerské stránky jsou z 99% fake. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Je to jenom noční ale dějově pěkně promakaná hra. Napětí, sem tam akce spojená s vraždami. Čistý horor to ale úplně není a na diváka ani tak nemůže působit. Lekačky zde nejsou, morbidní vraždy a gore také ne. Každopádně solidní pokračování s celkem propracovaným dějem, který v závěru opravdu překvapí. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď pominiem konšpirátorského, megatrápneho duševného mrzáka, najhoršie mi z toho vychádzajú tie dve lesbičky. Zaprvé “bam bam” scéna s prsteňom, zadruhé pokus tej blondíny zahrať to “I’m from Malibu...” atď. Presne viem, o čo sa pokúšala, nevyšlo to. Strašne sa za nich už niekoľko dní hanbím. Horor je to slabý, no úvodných 40 minút, keď nám chcú ukázať, aká sú oni strašne cool zohraná partia starých kamošov, to bolo až nedôstojné. Takú bandu trapákov som dlho nevidel. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po půlhodině jsem to chtěl vypnout a podobně jako první díl označit za odpad, ale kupodivu pak se to docela rozjelo. Děj dával jakž takž smysl, partička mládežníků přestala být úplně na pěst a postupem času se film stával napínavějším, což vyvrcholilo v posledních cca 20 minutách, které měly fakt koule. Takže za mě překvapivě lehký nadprůměr. 60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl jednoznačně nejlepší a nejnapínavější thriller/horor, který jsem za dlouhou dobu viděl. Po asi 20minutách filmu to pekelně jede, až do konce jsem nedokazal odtrhnout oči a úplně šíleně mě to vtáhlo. Dost ohrané téma dark webu zpracováno tak skvěle, ze to jinak než 5* nejde. Psycho film, na tohle budu dlouho vzpomínat, jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)

Reklama

Reklama