foto

Lloyd Owen

  • nar. 14.4.1966 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wonderwell
2018 Thugs of Hindostan
2017 Smrtihlav
2015 Charlotte Link - Der Beobachter (TV film)
2013 Free Ride
2011 Apollo 18
2009 Inside the Box (TV film)
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
2006 Miss Potter
2004 Get the Picture
2003 Republic of Love, The
2002 Dead Gorgeous (TV film)
Seasons Alter, The
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem

TV seriály

2016 Smrt v ráji (TV seriál)
The Complex Murder (S05E01)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Calm Before the Storm (E09)
Saviour Day (E08)
Home Sweet Home (E06)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedné víno (S17E04)
2014 The Originals (TV seriál)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1994 Cesta (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dragons Alive (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace