Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nori pochybuje o svých instinktech, Elrond se snaží dodržet svůj slib, Halbrand zvažuje svůj osud, Jižané se připravují na útok. (Prime Video)

Recenze (107)

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako německá TV fantasy na sobotní dopoledne by to bylo na 5 hvězd, takhle je to fakt průser. Možná kdyby se to sestříhalo, bylo by to lepší. Si vezměte, že na délku jsme někde tam, kde končily Dvě Věže, ale srovnatelně s dějem je to nikde. To je prostě špatně. Já chápu,, že se dneska seriály natahují, ale to není přístup, který si tahle látka zaslouží. Je to sranec. Dokoukáme s ženou první řadu a tím to hasne. ()

Warle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudba, výprava a efekty nádherné. I dějově se to začíná pomalu otevírat. Skřeti a Durin jsou super. Ani ten černej elf mi už tolik nevadí i když mě to jeho obsazení furt trochu irituje. Škoda jen té Galadriel, tam to prostě furt herecky a scénáristicky vázne. Ale jako seriálové putování fantasy světem na jedničku. Těším se, že to časem dám znova na jeden zátah. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Existuje-li oblast, ve které nejde seriálu naprosto nic vytknout, pak je to zcela určitě hudební složka, která je kouzelně krásná. Celkově tato epizoda rozhodně nebyla marná a úplně nechápu důvod, proč má doposud nejnižší hodnocení. Dokážu si to vyložit snad jen sílící zahořklostí kvůli tomu, že Galadriel stále neukázala světu své nulky. Nejslabší pasáz v mých očích bylo rozhodně nekončící númenorské kecání a za kulky mě nechytil ani metrosexuál Elrond, který mě prozatím mimořádně nebaví, neboť jeho linka teče nejvíc pomalu. Hobití linka konečně dostala trošku grády díky tomu, že se jejich mimozemšťan znovu potřeboval trošku předvádět. Nejvíce mě však baví syrová linka z jihu, která dává tušit, že v rámci příští epizody bychom konečně mohli být svědky pořádného masakru. [75 %] ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ ďalší úpadok. To zúfalstvo začína byť až moc očividné. To ako sa od začiatku seriálu pristúpilo k dejovej linke má za následok absolútnu neexistenciu vzťahu medzi divákom, postavami a príbehom. Celý diel spočíva len v strihoch na inú lokáciu, kde sa do zblbnutia vznešene debatuje o ničom. Celý hodinu a štvrť dlhý diel zachránil Elrond a Durin jednou extra vydarenou scénkou. (4/10) ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lobotomie pokračuje, urážka lidské inteligence, zločin proti lidskosti! ~ bohužel se vratili hobiti, kteří během teto epizody procestovali křížem krážem celou stredozem. I když se ostatní snažili krypla se zlomenou nohou zbavit, tak se jim to nakonec nepodařilo, tak začali aspoň spřádat plan na vraždu ve stylu okrást o povoz a nechat chcipnout v pustině. Ale písnička na začátku moc fajn = 5* (a toto je popis jen JEDNÉ ze zbytečných linek co tahle epizoda nabídla) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Gil-galad (Benjamin Walker) oslovuje Elronda (Robert Aramayo) „Peredhel“. Znamená to „Půlelf“ v sindarinštině, což je nářečí elfů, které vzniklo až ve Středozemi z jejich původní řeči, která se nazývá Quenya. (spacemaster)

Reklama

Reklama