Reklama

Reklama

Pekařky z Brooklynu

  • Španělsko Mi panadería en Brooklyn (více)
Trailer 2

VOD (1)

Vivien a Chloe jsou dvě velmi odlišné sestřenice, žijící v Brooklynu, které jsou ale už od dětství prakticky nerozlučné. Alespoň tedy donedávna byly. Náhlé úmrtí jejich tety Isabelle jim zanechalo náročné dědictví. Malebnou Boulangerii tety jménem Isabelle. Vivien Moats, pracovala na částečný úvazek v obchodě, je ctižádostivou návrhářkou šperků, která má smysl pro cestování. Konečně prodala svou kolekci a chystala se na cestu do Evropy. Chloe Moats, je více naladěna na svět pečení než Vivien, ale místo toho pracuje jako jedna ze štábních kuchařek v denním pořadu "Happy in the Kitchen" slavného šéfkuchaře Fernanda. Vivien musí svou vysněnou cestu do Evropy odložit, aby pomohla pomoci s provozem obchodu, a chce obchůdek zachovat tradiční. Chloe dává u Fernanda výpověď a myslí si, že obchod je nutné zrenovovat do moderní podoby. Navzdory jejich zásadním rozdílům, jsou sestřenice už dlouho nejlepšími přítelkyněmi, a to od doby, kdy jejich rodiče zemřeli, takže je vychovávala teta Isabelle. Také se musí postarat o strýčka Davea, který je v důchodu a nemá kde bydlet. Vivien si na pomoc vezme i Iana, který pracoval u Isabelle. Chloe využívá svou kamarádku Danielle, aby jí pomohla zmodernizovat její půlku obchodu. Do Danielle se Ian okamžitě zamiluje a snaží se získat její srdce a pozornost. Vivien se seznámí s Paulem, z kterého se vyklube pracovník banky, který jim oznámí, že obchod je silně zadlužen a hrozí mu zabavení... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný romantický film o tom, jak se dvě sestřenice nemohou dohodnout, jak budou společně vést pekařství po smrti tetičky, a to ještě navíc ve chvíli, kdy o pekařství mohou přijít. Do toho je ještě romantika, ale celkem zajímavé postavičky, které dovedou místy rozesmát, jinak ale nic převratného. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Dve sestry zdedia po svojej tete, ktorá len nedávno zomrela pekáreň a jedna z nich chce splniť tete ich prianie, hrozí im ,že ich zatvoria avšak sestru prídu s nápadom 2* ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Včera večer při procházení TV programu jsem narazil nejdříve na Smrtihlava, na kterého jsem se podíval, protože mi tak zmizel ze seznamu. Celou dobu to vypadalo na průměr, díky několika historickým nepřesnostem. Ale díky závěrečné scéně v kostele jsem byl nucen jít na 2*. Laurent Binet, autor předlohy HHhH, by za to zasloužil zasloužil pověsit do průvanu. Ve skutečnosti měli parašutisté k dispozici pouze pistole a bohužel žádného nacistu nezabili, došlo pouze ke 4 menším zraněním. A rozhodně pak v kryptě nemohlo být tolik vody, neboť zaplavování postupovalo mnohem pomaleji. Když vidím slabý film, tak pak se často brzy podívám na další, abych si spravil chuť. Tento film jsem si vybral v programu již začátkem večera a po Smrtihlavovi na něj čekal do 2:30 :-) Je to pěkná romkom. Zajímavý námět, dost vtipných momentů, časté špičkování sestřenic. Jako vždy jsem uvítal pro mě neznámé herce a herečky. Trochu známější pro mě byl pouze Ward Horton (Paul), asi hlavně ze dvou Annabelle. Už i samotný název filmu se mi zalíbil, a proto jsem se také na film podíval. Ve filmech se mi vždycky líbí ten ruský přízvuk (lepší je snad už jen výrazný akcent mé oblíbenkyně Vica Kerekes). A španělštinu také slyším velmi rád. Velmi dobré herecké výkony a režijní zpracování. Skutečně jsem se velmi pobavil, a tak se nejedná o velké nadhodnocení. Po zhlédnutí mě napadl vtipný slovenský název seriálu Devious Maids Prefíkané slúžky :-D To mě vždy velmi pobaví, jak originální byl slovenský distributor. Možná je začnu sledovat ještě letos, obzvláště když se jedná o ukončený seriál na podobné téma jako Sex ve městě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli na mne už dýchlo kouzlo vánoc nebo jsem popadl současnému korektnímu trendu….. nedávno jsem *** dal Milostné pasti (r.2021) a teď klasická slaďárna pro zoufalé manželky a já stejnak odcházím od obrazovky příjemně unaven. Zachránit podnik, najít pravou lásku, pochytat všechny jednorožce a oblíznout největší lízátko světa….Prima Love jako vystřižená a já stejnak nemůžu jinak, než za tři…..bylo to takové lidsky fajn. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se ve čtvrti Brooklyn v New York City (New York, USA) a ve Valencii ve Španělsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama