foto

Krysta Rodriguez

  • nar. 23.7.1984 (35 let)
    Orange, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killing Diaz
2016 Mi panadería en Brooklyn
2014 Wishin' and Hopin'
2012 Nebezpečná touha (TV film)
2011 Iceland (TV film)
2010 Poslední panic

TV seriály

2019 Nad ránem (TV seriál)
PRÁSK! (E10)
Josh proti apokalypse: 2. část (E09)
Uspokojení (E08)
další epizody (10)
2017 Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
The Defense Rests (S01E12)
Unusual Suspect (S01E11)
další epizody (13)
Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
MHORDER (S02E19)
MKTOPAZ (S02E16)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
Last Days of Books (S03E03)
2015 Chasing Life (TV seriál)
Wild Thing (S02E09)
The Domino Effect (S02E05)
The Age of Consent (S02E02)
další epizody (4)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Cure for Loneliness (S02E02)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
80s Ladies (S03E06)
2014 Married (TV seriál)
The Getaway (S01E03)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Nominations (S02E16)
The Transfer (S02E15)
další epizody (15)
2008 Super drbna (TV seriál)
Čekání na nové útočiště (S02E06)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky