foto

Ward Horton

  • nar. 14.1.1976 (43 let)
    Morristown, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
2017 Annabelle 2: Zrození zla - a.z.
Midnighters
2016 Mi panadería en Brooklyn
2015 Alto
2014 Annabelle
2013 Vlk z Wall Street
2012 O(d)puštění
2009 Nenávidím Den Sv. Valentýna
The Mighty Macs
Veronika se rozhodla zemřít
2006 East Broadway
Nail Polish
2005 Four Eyed Monsters
2004 Přes noc třicítkou
2003 Pink House, The
2000 Clowns

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where a Nazi Gets Punched (S03E05)
2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
Touch and Go (E11)
Hero Worship (E10)
další epizody (4)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
Around the World in Eight Kidneys (E08)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
další epizody (8)
2013 One Life to Live (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na domácí metě (S03E15)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Druhé šance (S02E06)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Půlnoc (S01E18)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtelná doložka (S08E09)
2007 Super drbna (TV seriál)
Maškarní bál (S01E06)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bezmocné ženy (S06E09)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky