Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek sice nevypadal nic moc, ale druhá polovina přinesla výbornou podívanou plnou příjemných překvapení (Mandovo postupné eliminování bounty hunterů - především scéna s plížením v diskosvětle). Potěšilo taky cameo Dava Filoniho, coby jednoho z pilotů X-Wingů. Tvůrci už opakovaně provokují s hlavními dvěma otázkami - a) Jak vypadá Mando bez helmy (jo, vím, že to je Pedro Pascal), i tak je ale divák zvědavý a napůl chce a napůl nechce spatřit Mandovu tvář. b) Jak je to s Baby Yodou a jeho napojením na Sílu? Už dříve jsme jej viděli natahovat se k Síle, když byl náhle přerušen, čímž se tvořené napětí ještě umocňuje. Jak moc je nadaný v Síle? Bude z něho v seriálové budoucnosti Jedi? Zajímavé bylo také vidět loď a droidy Nové Republiky, jelikož z filmových a seriálových zdrojů o Nové Republice víme zatím velice málo a, pokud se nepletu, droidy na palubě lodi, stejně jako uniformu vojáka, jsme viděli poprvé. Bylo by zajímavé skrze seriál sledovat doplňování zatím odznova neurčeného universa. Při souboji Manda s Devaronianem mě celkem překvapila jeho „nehořlavost“. Pokud se nepletu, jedná se o nově ustanovenou vlastnost této rasy? ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Atmosféra opět úžasná, podtržena skvělou hudbou. K Mandovi si člověk konečně vybudoval nějaký ten vztah. A záplatka tohoto dílu je samonosná a skvělá. Jsem nadšený! Do 35minut vtěsnat smysluplný fungující příběh se StarWars tematikou... Respekt! To se nepodařilo některým dílům SW ani za 2,5hodiny! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než předchozí dvě epizody. Velmi dobrá akce, Baby Yoda opět boží, a cameo Dava Filoniho potěšilo. Příští díl má nabídnout nějaké to propojení s devátou epizodou, nebo nejspíš půjde jen o upoutávku? Nechám se překvapit. Zatím je seriál The Mandalorian velmi slušně rozjetý. Jen tak dále. :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando potrebuje peniaze a tak sa vydáva na misiu so svojím starým teamom aby zabezpečili vzácnu zásielku. Ako vždy sa to zvrtne a Mando a musí všetko hasiť s chladnou hlavou. Prevedenie: Od začiatku som tušil, že to asi takto nijako dopadne ale ten koniec s tým lokátorom bol mega. To by ma teda nenapadlo. 90% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimalisticky pojaté vězení a velmi zajímavá skvadra nájemných lovců, kteří tvoří Mandalorianovi více než zdravou konkurenci, navíc každý z nich zcela jiný, plus se dočkáme dalších a dalších SW pomrkávání v podobě X-wingů a cestování hyperprostorem. Už chybí jen světelné meče a bude to komplet. Velmi dobrý díl. atmosferický, se stupňovaným napětím. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)
  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama