Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kratší epizoda, která nám udá děj na další dvě poslední epizody. V prvním okamžiku kdy vidíme na obloze Slave I, je skvělá a po epizodách s Ní Katan a Ahokou je Boba další postava ze které máte radost. Ano je to trošku Fanservis ale fanoušky Star Wars to nadchne. Jediná scéna která se mi nelíbila bylo scéna se Stormtroopery, scéna mi osobně připadala levně natočená, a neschopnost Stormtrooperů trefit něco na co mají přesilu 100 ku 3 mi přijde ubohé. Ale stejně to je fakt dobrá epizoda která nám udá děj na poslední dvě epizody. 75% ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola jazda. Zatiaľ najlepšia epizóda celej série. Boba Fett sa ukázal v plnej paráde. Dostal veľa priestoru a nesklamal. Využil plný potenciál. Celý diel bol veľmi napínavý. Čím viac sa to blížilo ku koncu tým viac som bol v napätí. Pekne sa nám to blíži do finále. A už sa veľmi neviem dočkať ďalšej časti a samotného vyvrcholenia série. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl dostal za úkol zrežírovat svérázný Robert Rodriguez, který to má velice blízko ke Q. Tarantinovi (přeci jen spolu na několika filmech spolupracovali), no a podle toho to taky vypadá. Další šťavnatá epizoda plná akce, únosů a starých známých. 2. série si drží nadstandardní tempo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nevyrovnaná akční jízda s představením staré známé tváře, která je patřičně charizmatická tak jako kdysi. Grogu doplnil palivo a jede se dál. Snad jen poskakování s troopery mezi kameny bylo tak trochu chaotické a technicky ne příliš povedené. Pořád má ale i tak příběh zatracený spád, uvídíme co finále. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavi me, kam se posunul dej. Ale ta akce byla teda binda. Ze, se trooperi netrefuji, jsem si zvyknul. Ale to, jak nabihaji na smrt jedne pani, jak ona debilne beha po hrebenech pod palbou, jak trooperi zazracne zacnou trefovat brneni, kdyz se objevi mando, to me fakt nebavilo. Tohle byla akcni bida! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Zbraň na blízko, kterou tak obratně ovládá Boba Fett (Temuera Morrison), se jmenuje gaderffii (hůl gaffi) a je to tradiční zbraň Tuskenů, která se poprvé objevila již ve Star Wars Epizodě IV (1977) a má předlohu v reálné zbrani našeho světa totokia, kterou používali domorodci na ostrově Fidži). Zajímavé je, že zbraní velmi podobného typu byl Boba Fett (Jeremy Bulloch) nešťastnou shodnou náhod poražen ve Star Wars Epizodě VI (1983), takže dává smysl, že se rozhodl získat mistrovství s podobným typem zbraně a gaderffii byla jasná volba, protože ji získat na poušti plné Tuskenů rozhodně nebyl pro Boba Fetta žádný problém. (Sidarius)
  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno