Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těsně před tím, jsem viděl epizodu animovaných The Bad Batch a to se jen těžko člověk ubrání srovnávání. Většina fandů SW se mnou asi souhlasit nebude, ale ta animovaná odnož CW už přinesla epizody, kterým nový Mando nesahá po kotníky. Nejde o vizuál, ten má parádní; velmi oceňuji ústup od CGI a návrat k "živým" maskám a loutkám ( i za tu cenu, že to občas působí až pohádkově - velitel pirátů....Jožin z Bažin meets Unterwasserman). Ale jde o to, že od Manda čekám víc. Ten potenciál tam je. Jenže když vidím, že je celá epizoda o třech návštěvách, které působily podivně nedůležitě, spíš jako záminky... . Je fajn, že je zpět další SW projekt, ale i když nebudu srovnávat s Andorem, nebo BB....tato epizoda byla jen další velký fan mrkanec. Nicméně....je první, rozjezdová, není důvod být přehnaně kritický. 68% ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je krátký a popravdě nic moc se v něm ani nestane. Nicméně je hezké vidét oblíbené postavy znovu v pozdějších dílech se tempo znovu rozjede. Co mě ale docela naštvalo je politika ze strany Disney+ kde evidentně očekávájí, že každý bude dělat domácí úkoly a sledovat každý jeden seriál co vypustí. Já jsem seriál a Boba Fettovi viděl, o tom to není, ale na začátku dílu není rekapitulace a ani během dílu nějak nezmíní co se mezi sérií 2 a 3 přihodilo. Tudíž pokud koukáte pouze na seriál Mandalorian tak musíte být při tomto dílu zmateni tím, kde vzal stíhačku, jak to že jsou zase spolu? Co se sakra stalo? Máte dělat domácí úkoli a koukat na další seriály kde 2-3 díly byli vyloženě o mandalorianovi a na začátku 3tí série Vám rozhodně budou chybet. Je to precedenc který se mi ani trochu nelíbí. ()

Reklama

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, pardon, ale tohle po Andoru působí jako chudý příbuzný z řad sobotní ranní pohádky pro děti. Fan-project s lepším CGI, který sice pravověrným fanouškům "filoni-verse" nabídne přesně co chtějí, ale mně to přijde jako málo. Na těch 35 minut to zabaví a nudou u toho nepojdete, ale je to prostě a jen papundeklová a poněkud infantilní vycpávka času bez pořádné výpravy a podle zajetého mustru. Aspoň, že ta westernová atmosféra pořád funguje. ()

zborja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, mě to prostě nebavilo :-( Tentokrát jsem byl nadšený až ze závěrečných titulků a kreseb. Tohle je ta Cesta? Kdybych po Knize Boby Fetta a Obi Wan Kenobiho nesledoval Andora, tak by mě to možná nakoplo stejně, jako předchozí dvě řady, ale už mi asi nestačí jen Mandaloriánská zbroj, Grogu, další plnění misí kvůli plnění jiných misí atd. Nejspíš mi přišel přestřelený Mandův návrat ve velkém stylu, kdy hned ze začátku zachraňuje skupinu jiných Mandalorianů, vzápětí zachraňuje jednu ze starších postav aby na závěr zachraňoval sám sebe. Dá se předpokládat že záchrana jeho reputace nastane v poslední kapitole, kdy už bude znát situaci na Mandaloru, poté co ji zjistí v kapitole předposlední pomocí opraveného droida, který mu v předchozí epizodě zachrání krk před piráty, kteří zajmou nejdřív Grogua a Manda chytnou do pasti v jiné kapitole. A to bude ještě pár kapitol o tom, jak prostě někam random přiletěli, aby se prostě něco stalo. Ale těší mě, že Mando má své fanoušky jisté. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Na ceremonii můžeme vidět Paz Vizsla, kterému propůjčil hlas Jon Favreau, tvůrce Mandaloriana. (Veskoslav)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama