Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný úvod do třetí série. Zdaleka se nejedná o nejlepší epizodu seriálu, dokonce ani nejlepší první díl série, ale i tak dokázal tento díl skvěle zkombinovat vše, co máme na Mandalorianovi rádi, a předvedl nám solidní akci, humor, roztomilé momenty s Groguem, staré i nové více či méně bizarní rasy a postavy, propojení s širším Star Wars vesmírem i pokračování Mandalorianského mýtu. Jen bych se obešel bez těch dialogů plných expozice a vysvětlování, a naopak bych ocenil delší stopáž. 7.5/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to cakal, ze po osiali z umeleho "cute" Grogu u fanusikov budu tvorcovia v tretej serii stavat prave na tom? Heh...detinske a hlupucke. Jedine, co v tejto epizode neposobilo ako zle naanimovany moncicak bol CGI prerasteny krokodil. Pod tymi helmami musia byt skarede kozne choroby. :) A tie krcne stavce....juj. Pribeh Mandaloriana v porovnani napriklad s nedavnym Andorom, co do komplexity, ci pripracovanosti je na mile vzdialeny. Slabulinke dvojhviezdie. 30% ()

Reklama

jim_clark65 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tak očividné to ani nemôže byť :D , z Manda je len čistá stupídna prvoplánová videohra, ktorú by ste dostali, ako CDečko niekde v cereáliách, do toho ešte používajú celý seriál, ako promo pre toho "alzáka", o ktorom každý prízemne uvažujúci človek povie: "ááh, no nie je ten Grogu tak chutnučký?".  Tento diel, akoby pokračoval v logike a kvalite tam, kde príbeh Manda naposledy skončil = v Boba Fettovi, napr. súboj s tým krokodílom absolútne nedáva zmysel, len lacná sprostosť, ktorá nič nenadstavila len zo seba ostatní Mandovia urobili hlupákov. Taktiež, rôzne prestrihy na "Alzáka" sú asi nejakou zúfalou snahou odvrátiť pozornosť od otrasného a miestami nelogického scenára. (ako napríklad v úvode pri rozhovore Manda s kováčkou) Snáď sa to v ďalších dieloch vylepší ale veľmi by som v to neveril, infantilný Filoni spolu s Favreauom sa budú zjavne len točiť v kruhu a celá táto séria bude podobná úrovni Boba Fetta alebo nebodaj až Kenobiho. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando je zpátky bejby (Yodo)! Doufal jsem v podobný "short film" o vedlejším dobrodružství, jakým byl lov Kraytského draka na začátku druhé série. Nakonec jsem dostal přímý skok do děje, což je pochopitelné, protože uběhla nějaká doba od druhé série a je třeba stanovit vše od začátku. První díl přináší známé tváře a místy, ale jinak a je super vidět ten vývoj galaxie a stopu jakou náš hrdina zanechal. Nastavuje nám to potenciální cestičky do budoucna a i když se mi nelibí podzápletka s droidem, tak je fajn, že to aspoň není tak snadné. Co oceňuji je ten stejný skvělý westernový feel divokého vesmíru, novou frakci pirátů, která zatím působí skvěle, hlavně co se týká designu a kostýmu a nakonec, že cesta na Mandalore, kterou chce Mando podniknout, nepůsobí vůbec snadně! Krásná vykopávka, která navnazuje na celou sérii. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě poněkud slabší rozjezd, který mě sice ze začátku povalil vlnou sentimentu, ale v průběhu jsem se nemohla ubránit pocitu, že je celý díl jaksi "poslepovaný". Žádná konzistentní příběhová linka a snaha o přivedení jedné z postav zpět "k životu" mě poněkud zklamaly, i když jsem opravdu velký fanda Mandaloriana. Snad se jedná pouze o rozjezdový díl a ty další budou o něco lepší. Jen upřímně doufám, že všichni, kdo se k Mandovi s 3. sérií vrátili, viděli Book of Boba Fett, protože bez něj si umím představit to obrovské zmatení z návratu jedné ikonické postavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)
  • Na ceremonii můžeme vidět Paz Vizsla, kterému propůjčil hlas Jon Favreau, tvůrce Mandaloriana. (Veskoslav)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno