Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej scéne objavil Bautista, vedel som, že je zle. Tento odfarbený Hulk nevie hrať ani behať, hlavne to druhé je pre akčňák kľúčové. Navyše pri svojom bezduchom pohľade drží zbraň jak smradľavú ponožku. No a potom tu máme štadión West Hamu a vraj elektrizujúcu atmosféru. Na West Hame je taká atmosféra len raz za rok, aj to len v zápase, keď sa im zase podarí v poslednom kole zachrániť ligu. No a aby sa zachovala pravá anglická kultúra, strčili tam aj pakoša. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když se v dnešní době čas od času objeví akčňák, který jako by přišel časem z minulosti, jen je škoda, když je to akčňák, který odkazuje na béčko, které ani v době vzniku nebylo žádným zázrakem. Film nepřipomíná Smrtonosnou past, ale film, který Smrtonosnou past napodoboval a tím byla Náhlá smrt, což byla slušná Van Dammovka, ale stěží průměrný film. Každopádně Final Score se celkem povedlo a má občas slušné nápady, nebo příjemně vypadající akci. Jako celek bohužel už tolik nefunguje a chybuje přesně tam, kde chybovali všichni napodobitelé legendární Smrtonosné pasti. Chybí zde charismatický hlavní hrdina (Bautista je všeobecně fajn, ale zde působí jako by hrál s donucením), zajímavý padouch (Ray Stevenson celou dobu jede na neutrál a spíše otravuje než děsí) a celkově zajímavý scénář, který by postavy posouval dál a diváka bavil. Final Score je spíše na 2* ale vzhledem k tomu, že bychom si v dnešní době takových filmů měli vážit, dávám hodně odřené a vydřené 3*. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale k čertu se vším já se bavil. Tenhle film si bere hodně ze Sudden Death se Žánem kde mi pár věcí nesedlo, tady je však o třídu líp vše vyladěno. Ano jistě je to totálně klišoidní a předvídatelný akčňák postavený na Die Hard konceptu, kdy dokážete v každé scéně odhadnout další vývoj filmu, ale možná, že právě něco takovýho jsem chtěl letos na poli akčních filmů po těch překombinovaných slátaninách vidět. Hloupej, béčkovej a na nic si nehrající kousek jak vystřiženej z devadesátých let. Scott Mann se opět ukazuje jako schopný tvůrce a servíruje slušnou porci zábavy které dominuje souboj dvou hovad Bautisty a Forda v kuchyni. Pravda bitky nemají žádnou extra choreografii jsou spíš živelný a brutální a občas trochu zběsile sestříhaný. Každopádně Bautista uvěřitelný hovado s respektem. Jeho neteř v rámci žánru přijatelná, teroristický komando super (opět je v něm jedna vražedná kundička, jak žánrové klišé vyžaduje) jenom pravda ten Brosnan je tu trochu do počtu a na plakát. Jinak je fajn, že se to celý nebere zbytečně vážně vtipný narážky okolo fotbalu super jo a když potřebujete evakuovat lidi z tribuny kde je bomba, tak stačí zařvat jenom Alláhu Akbar!75% ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Poctivá bramborová kaše by se měla dát krájet nožem a tahle byla tak hustá, že byla tvrdší, než samotný brambory. Všechno, co je zde vidět, už jsme sice viděli jinde, ale to neznamená, že když nám něco chutnalo, tak si to nedáme znovu v jiné restauraci. A já si tohle menu smrtonosných pastí dal znovu a s chutí. Uznávám, že většina zdejších erudovaných strávníků, navštěvujících převážně polské a jiné kuchyně východních bloků, dají tomuhle soustu dýško v podobě odpadu, ale já si prostě pochutnal. Akce dostatek, solidní rozpočet, humor na odlehčení, dobrá hudba a přítelkyně po mém boku, kerá to dokoukala, co víc si přát? ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)

Reklama

Reklama