Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně celkem povedená pohádka, která je ale spíše pro publikum 12+, jelikož menší děti si z ní moc neodnesou a my dospělí si ji jen bez větších emocí užijeme a jdeme dál. Zábavně rozehrané charaktery rodiny jsou asi vše, na čem film stojí, humoru je bohužel méně než bych si přál a příběh je taková klasika. Neurazí, nenadchne. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný animovaný film o rodine Addamsovcov je spíš úcta pred predchádzajúcimi dielami (seriály a filmy), ktoré o tejto rodine vznikli. Vizuálne neprehnaný, dejovo neprekvapujúci, z hľadiska zábavných scén je to solídna úroveň. P.S.: Záverečná „paródia“ na klasický song nie je skutočnou paródiou. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rodinné problémy jsou nadčasové a všudypřítomné a nevyhne se jim ani nejmorbidnější rodinka všech dob. Wednesday je znuděná svým všednočerným životem a hledá útěchu v růžových končinách, zatímco Pugsleyho čeká náročná zkouška dospělosti v podobě šavlového tance. Podle zdejšího i zahraničního (Imdb) hodnocení jsem čekal něco horšího, nicméně ve výsledku jde o svižně natočený kousek s nejedním dobrým nápadem či hláškou, který se sice nikdy nestane ikonou svého žánru, ale diváka rozhodně neurazí. Na druhou stranu je však pravda, že se z toho určitě dalo vytřískat víc, protože Addamsovic rodinka oplývá velkým potenciálem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)

Reklama

Reklama