Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Už ne tak kvalitní, přesto důstojné pokračování, které nedělá ostudu prvního filmu. Pasáže typu skautský tábor patří k mým nezapomenutelným momentům, stejně jako postava Černé vdovy, která ne a ne zabít jednoho z Addamsonů. Bohužel, tyto dějové linky způsobily, že jiný zajímavý charakter zde více zapadl. A to ústřední postava samotného Gomeze. Škoda, že její herecký představitel Raul Julia o rok později zemřel. 70% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Myslíte, že se mu líbím? - Určitě, vždyť zvracel! '' ----- Spousta lidí tupíše cosi ve stylu - jasně je to pořád geniální, ale je to dvojka, A dvojka je dvojka a bla bla... Já bych naopak řekl, že dvojka předčila jedničku. Jestliže se první díl výhradně odehrává v domě (a okolí) Addamsonových, pak v tomto díle budou nadšené děti odeslány na skautský tábor Chippewa a tam začne teprve ta správná jízda! Christina Ricci konečně dostala krapet více prostoru a to nejen v závěrečné táborové divadelní hře o osadnících. Do toho zmatky doma s miminkem a nová chůva.... Zkrátka a dobře opět geniální koktejl morbidního a černého humoru. Vskutku hřbitovní zábava! Dávám za 5 krocanů, bezt debaty. * * * * * ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle naprosté ignorování všech společenských norem ze strany Addamsových fakt žeru. Pokračování snad ještě víc šlape, je pochmurnější a snad i morbidnější. Velkým bonusem je pak nový přírůstek.. a hlavně cokoliv z letního tábora!! Nejen pro morbidní atmosféru, výbornou stylizaci a dokonalý timing gagů je tohle jedna z nejlepších komedií první poloviny poslední dekády minulého století. Sonnenfeld věrohodně adaptuje comicsové postavy do hraného filmu, u dvou Addamsovic dětí mu to jde ještě o krapet lépe.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)
  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)

Reklama

Reklama