Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem hodně váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Třemi proto, že místy podle mě až zbytečně zasahuje do současné americké popkultury, čímž se neubrání žádná americká komedie, a čtyři proto, že jsem se u ní tak parádně nasmál. Nakonec ale zvítězila upřímnost a chuť se u komedie pobavit, což se mi opět hodně dlouho nestalo. A James Franco to tady ovládal naprosto dokonale. Na závěr jsem se nemohl ubránit dojmu, že film je až moc podobný filmu Fotr je lotr, až jsem si na závěr přečetl v titulcích, že jeden z producentů byl i Ben Stiller. Ten vztah táta a přítel jeho dcery je naprosto jasnej. Každopádně za tu prdel nemůžu jinak! Zatím nejlepší komedie posledních dvou let, která z amerického chřtánu vypadla. A zřejmě jedna z nejlepších postav Jamese Franca za posledních několik let. A že jich nemá málo! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani ja neviem prečo práve on. Takého kokota by nechcel mať za zaťa žiadny otec. Škoda, že James Franco strieda vážne a dobré role s tými ľahkými a vulgárnymi, čím svoj talent len pochováva. Film je tak nerovnomerne zábavný. Dobré fóry striedajú také, ktoré by nemuseli mať zastúpenie, ako sú fekálno presexualizované témy. Úplne zbytočné, pretože aj tých pár vydarených žartov a scén stačilo na pohodovú rodinnú komédiu. Takto hodnotenie musí ísť nižšie. Inak ide aj o komédiu, ktorá nesie myšlienku, že časy sa menia a kde herecky vyniká vynikajúci Cranston. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádně originální a ujetá komedie. Téma "jak si získat budoucího tchána/tchýni" je sice staré jako vztahy samy, ale James Franco vás nepřestane udivovat svým unikátním přístupem, svými nápady a entusiasmem. Tohle je prostě parádní blbinka, která sice nemá žádný vyloženě nezapomenutelný moment, ale je ve svých mini-vtípcích konzistentní po celou dobu stopáže. Tedy snad až na samotný závěr, který jsme viděli v různých variacích již stokrát... 8/10 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je víc sprostá než vtipná. A ve hrané formě to funguje hůře než u Buchet a klobás. Tím neříkám, že tu nejsou velmi vtipné scény, jen jich prostě není tolik. Také scénář je poněkud líný. Díky tomu tu máme pouze dvě postavy a zbytek se nikdo nenamáhal dostat nad úroveň jejich přihrávačů. James Franco i Bryan Cranston jsou ve svých rolích ovšem velmi dobří a i díky tomu je to pořád rozhodně nadprůměrná komedie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)
  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)
  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama