Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Fr 

všechny recenze uživatele

“CHCI SE TĚ NA NĚCO ZEPTAT. A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. JSI TAK CHYTRÁ A KRÁSNÁ. MŮŽEŠ CHODIT S KÝMKOLI. PROČ LAIRD?...“ /// Už jsem si zvykl, že Franco svůj ksicht (i tělo, možná i mozek) propůjčuje šílenejm projektům. A nemůžu říct, že by mě ty jeho trapácký postavy nebavili. Ovšem tenhle mírně vánoční příběh v sobě ukrejvá (a místy kurevsky dobře) i něco víc, než jen ujetej smysl pro humor (třeba parádní bejvák). Díky tomu (a fajnovejm cameům) není jen trapnou komedií pro puberťáky. A já du vejš… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsme bezpapírová domácnost. 2.) Bavil mě Kato (ano, TA žlutá vopice). 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THESE FUCKING MOOSE BALLS ARE IN MY MOUTH!" ---------- Podarená komédia, ktorá je obsahovo preplnená americkou popkultúrou. Pohodový a relaxačný priebeh, úprimné postavy, teplé prostredie a humor, ktorý je samozrejme subjektívny, takže spomínať ho, je zbytočné. Cameá od rôznych veľkých osobností plusom. Cranston najväčšie plus. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

V některých scénách jsem si bohužel vzpomněl na Roberta De Nira (Děda je lotr), kterak posuzoval velikost penisu Zaca Efrona nebo mu opakovaně rval palec do zadku. Bryan Cranston z toho ještě vychází docela se ctí, ale často mi stydno bylo. Mnohdy je to totiž i tady drastické trápení než pokus o komedii. Otec rodiny je vážený chlapík ze staré školy, jeho dcerka je chytrá kočka, jenže se zakoukala do bohéma a ukrutně prachatého vývojáře herních aplikací, který má svérázný životní styl a především je tak trochu hovado, které má doma kupříkladu obří akvárium s mrtvým losem naloženým ve vlastní moči. A to má být potencionální zeť. Děj je jednoduchý a předvídatelný, délka poměrně kritická. Vtípky se navrch začnou tak trochu opakovat. Navíc stavět snímek jen na nekorektním humoru nestačí. A o nějaké výpovědi o generačních rozdílech si můžeme nechat tak akorát zdát. James Franco je zřejmě zdatný v improvizaci, ale začíná mi už kapku lézt krkem. Nebavilo. Je to o vkusu. Slabé tři hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tým nastávajícího zeťáka se snaží na domácím hřišti přesvědčit rodinu své milé o upřímnosti svých citů i níži vlastního mentálního levelu. Tak autor pojmenovaný po německém přístavu vykrádá vlastní dílo Meet the Fockers, akorát s tím rozdílem, že tady chybějí oba zakladatelé domácího klubu.. Pod námětem podepsaný lascivní barel Jonah Hill může být jedním z důvodů, proč jsem se příliš nebavil. A nebo za tím byla přepálená vulgárnost, afektované postavy, vtipy, co nevědí, kdy skončit a mezi řádky schovaný povýšenecký výsměch staré škole.. Ze spodu tlakově čištěný Bryan Cranston mi přišel poněkud ztracený a já se mu ani nedivím.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Perníkový táta sere na bezpapírovém hajzlu, kolem něho lozí po kolenou slizký trapný buzerant, okázale ohrnuje nos nad jeho smradem a snaží se mu pomocí dálkového ovladače umýt prdel. Ukrutně, ale fuckt ukrutně k PO-PU-KÁ-NÍ to ale nejde, a tak nakonec ten mycí proud nastříká Perníkovému tátovi do xichtu. Dzzzzzzzzzzzzzzz!!! Poté si na hajzl sedne Perníková bába a stejným pramenem si vydrandí bobra. Muhehehehehehe!!! Aby toho nebylo málo, a v této chvíli už jste opravdu brunátní, z toho neustálého řehtání se nemůžete pomalu ani popadnout dech, přičemž máte do ruda oplácaná kolena, následně se polovina osazenstva ve futuristickém kůl obýváku pocáká losíma chcankama a odpudivě nehereckému synovi dokonce přistanou losí koule v hubě. Buhahahahaha! Prostě totálně třeskutě vtipné humory, po nichž dávivým smíchem evidentně nejen vyhihňáte všechny krtky z grýnu, ale také vás to perfektně uvolní po mimořádně stresující a náročné mozkové aktivitě při směně u lopaty, přivede na jiné „myšlenky“ po usilovně sofistikovaném ohryzávání tužek ve zvláštní škole a nepochybuji, že si u toho nejeden vkusný a kulturní jaderný fyzik i hustě poslintal šprušle klecového lůžka. Současných 72 procent u tohoto zuřivého útoku na mentálně zaostalé bránice je opravdu hrozivých! Hranice mezi bláznivou a dementní kokotmédií je sice tenká, ale já dosud naivně doufal, že těch stavebních přidavačů, řidičů hovnocuců, kopáčů, jeřábnic, uklízeček, hajzlbáb a nedorýhovaných plodů jejich blahoslavené lásky tu zase až tolik není. S takovou má svěřenecký fond Agrofertu volby opět jisté a je nejvyšší čas emigrovat na Jupiter. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Když Gustav (Keegan-Michael Key) představuje rodině internistu Randyho (Jacob Kemp) řekne, že absolvoval „summa cum laude“ na MIT. MIT však nedává svým studentům latinská vyznamenání. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama