Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $57,005,601Tržby Celosvetovo $155,535,659Tržby za predaj Blu-ray v USA $612,044Tržby za predaj DVD v USA ║ Námet na thriller alebo horor ako lusk, len škoda že ten potenciál sa nedokázal lepšie využiť. Občas to trpí prílišnou banálnosťou, či ako že prekvapením, ktoré nedokáže skutočne dostať. Príde mi to tak ako taký rýchlo kvas. /60%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se že už nebudu těmto soft srágorám dávat lepší hodnocení, když si jej za svou zbabělost a vyměklost nezaslouží. Máme zde 6 lidí, kteří padli do pasti, ze které se musí dostat, protože jim půjde o život. Postavy jsou to většinou krajně nesympatické, takže se rozhodně nedalo říct, že bych nějak zběsile držel pěsti a strachoval se o to jestli se zachrání nebo ne. Spíše jsem to bral tak že se vždy někdo musí zachránit, aby film splnil svou minutáž a někdo občas musí být obětován, aby to nebyla úplná nuda. Líbila se mě místnost s kulečníkem. Napínavé to je už z principu. Čas tiká, musíš se dostat ven. Fascinoval mě závěr, to ty lidi někdo opravdu tolik toužil zabít v Únikové hře? A proč zrovna v ní? Aby se někdo jen pobavil? 40% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„BUĎTE PRVNÍ, KDO UNIKNE Z NAŠÍ DOPOSUD NEJPŮSOBIVĚJŠÍ MÍSTNOSTI A VYHRAJE 10 TISÍC DOLARŮ...“ /// (ne)Překvapivě tady máme zavřený podivíny v místnosti a … jakpak se dostanete ven? Hledání nápověd… přesně tak – jednodušší SAW. (Nebo propracovanější Kostka?) Tož to je jedno. Asi budou spokojení všichni, co přemejšlej nekonvenčně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě řešit hádanky. Nejradši mám ty, při kterejch se dá chcípnout. 2.) Přemejšlím, jak vylepšit únikovku. 3.) Thx za titule „dusanho“ a „Sisoj_Psojic“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hádaj, hádaj, trikrát hádaj. Ak niekto nevidel podobné snímky, vrátil sa s 20 ročného pobytu v kozme, alebo je dokonca mimozemšťan, zobudil sa z kómy, prešiel na inú vieru, alebo mu pomohla operácia zraku, mal by byť nadšený. Ja som vyššie spomenuté veci neprekonal ( no možno len kvôli tomu, že mi ich niekto zatajil ), ale s filmom som aj tak spokojný. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud myslíte, že je Kostka moc stará a kanadská a Saw až moc krvavé a nechutné, přichází konečně ta správná variace i pro vás. Sám jsem si několika Escape Room prošel, ale naštěstí jediná věc, která se během toho pošramotila, bylo ego. Nikdo na mne nevyrukoval s místností v podobě horkovzdušné trouby ani jinou lahůdkou. Na druhou stranu taky žádná únikovka nevypadala tak úchvatně jako některé zdejší "pokoje". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)
  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama