Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Henson) je úspěšná sportovní agentka, kterou se její mužští kolegové snaží vystrnadit. Po divokém večírku se svými dívkami nějak záhadně získá schopnost slyšet myšlenky mužů. S touto nově nabytou schopností se snaží přelstít své kolegy, když usiluje o podepsání smlouvy s příští basketbalovou hvězdou. Její přehnané úsilí však dává zabrat jejím vztahům s nejlepšími kamarádkami a s novou láskou. V této bujaré komedii je v lásce i v uzavírání smluv vše dovoleno. (iTunes)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nápad sportovní agentky, která čte myšlenky chlapům a může to využít jak k prospěchu v práci, tak i v soukromém životě, by určitě stačil na dobrou průměrnou komedii, klidně i v subžánru komedie o prasácké nadržené černošce. Film má pár fajn vtipů ("Wakanda forever!"), nebojí se choulostivého humoru a pro chlapa má vždycky kouzlo pobavit se nad optikou ženy na svět mužů. Ale potenciál zůstal hodně nevyužitý. Tahle komedie má zbytečně dvě hodiny, obsahuje řadu nudných scén s vycpávkovými dialogy, hlavní hrdinka je úplně nesympatická antiempatická kráva, která dokonce potřebuje poradit od jasnovidky, k čemu dar použít (!!) a je utrpení sledovat většinu jejích činů, stejně jako zoufalé plácání režiséra, kterému se asi zapomněl střihač a dramaturg v baru. Ve filmu taky nehraje žádná přitažlivá a charizmatická herečka a herci taky průměrní, i včetně obvykle vděčných menších komických figurek typu levná mladší gay verze Woodyho Allena. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neobratná vykrádačka klasiky What Women Want, akurát v obrátenom garde a zároveň v černošskom šate. Nie nie, tieto dva elementy nijako automaticky nediskvalifikovali tento film. Ale to prevedenie a priblblý akože humor to ťahali samospádom kvalitatívne dole. A pritom základ príbehu a prostredie športových agentov, to malo celkom dobrý nábeh. Ale Taraji bola miestami poriadne odporná, takmer ako Queen Latifah (ale na tú sa v otravnosti nechytá takmer nikto). Nuž, škoda času. Jedna hviezdička za to športové prostredie, ale inak veľká bieda! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $54,611,903Tržby Celosvetovo $72,216,294Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zbytočná trapošina, kde v prvej polovici je tých trápnych gagov až neúrekom. Ako odozva na výbornú komédiu Po čom ženy túžia sa to nechytá ani z ďaleka, to už aj česká komédia Po čem muži touží bola ďaleko trefnejšia a pozeratelnejšia. Tu to proste nefunguje, režisér Shankman je už dosť mimo, prv vedel ponúknuť aspoň akú takú rutinu, tu je mimo misu. /25%/ ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Trapná vykrádačka fungujícího filmu s Gibsonem. Jo, kdybych měl černou prdel, možná se asi víc chytnu, ale tento styl humoru prostě a jednoduše buď nefunguje, nebo mu nerozumím. Chlast, drogy, nevěra, děsná hudba a zase chlast, drogy a to hlavním protagonistům už dávno není dvacet. Jediné co na tom filmu bylo koukatelné je styl a výstřih Ali, která je na to, že má padesátku na krku, zatraceně sexy - nicméně ve světě, kde se všichni chovají jak stádo pakoňů, ani čokoláda nechutná. Zbytečný film. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát i 3 hvězdy, ale ta scéna na té svatbě je tak blbá, tupá a trapná, že to snižuji na dvě. Největší problém bude pravděpodobně v tom, že to není vtipné (nezasmál jsem se ani jednou) a , že scénář psalo 5 lidí a každý si tam nejspíše vecpal to své a vznikl mišmaš. Jinak pusťte si radši české Po čem muži touží nebo Po čem ženy touží s Gibsonem oba dva jsou na daleko vyšším levelu než tohle. P.s. Wakanda forever :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama