Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezúhonný mladý muž jménem Evžen Macík (J. Bartoška) se jednou při čekání na milenku Marii stane svědkem loupežného přepadení spořitelny. Pachatel na útěku upustí kufřík s uloupeným půlmilionem korun. Ten shodou okolností dopadne právě před Evžena. Muž neodolá, sebere kufřík a zmizí. Je si vědom, že ho na místě mohl někdo vidět, a tak se raději přihlásí na policii jako svědek. Zanedlouho se mu však ozve lupič, který v telefonu vyhrožuje a dožaduje se „svých“ peněz. Vyšetřující kapitán Richter (F. Němec) zároveň vytuší, že Evžen něco tají. A tak se Evžen ocitá mezi dvěma mlýnskými kameny, pod tlakem, kvůli kterému musí časem nutně udělat nějakou chybu… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

savah

Jejda, chudák pan Brtník, pes by od něj kůrku nevzal. Nechtěl bych být na jeho místě, natož aby se do mě savah strefoval.

savah

savah (hodnocení, recenze)

Brtniik

BRTNÍK JOSEF-ELEKTROSERVIS

Kontakty
567 304 874
brtnikj@gmail.com

Žižkova 56/2049, 586 01 Jihlava
okres Jihlava, Kraj Vysočina

Pepo, věnujte se práci, nemáte na tu firmu dobré recenze zákazníků. A  odreagovávat si tu frustraci z neúspěchu na stránkách ČSFD  je trapné.

na příspěvěk reagoval Brtniik

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Pod profilem pí. Čočkové jsem se do ní trochu opřel, ale musím konstatovat, že zde nevypadala špatně. Taková docela hezká čtyřicítka. Zajímalo by mne, zda kamera ukázala více, anebo zůstala totalitně cudná, abychom nezvlčeli.

na příspěvěk reagoval savah

Reklama

Reklama