Reklama

Reklama

Homelander. Největší americký superhrdina. Chrání naši zemi od pobřeží k pobřeží. Amerika dnes slaví jeho narozeniny. A Vought Shopping Network při té příležitosti nabízí v limitované narozeninové edici exkluzivní zlatou minci s Homelanderem za pouhých 99,95$ (bez DPH a poštovného), až do vyprodání zásob. Zlaté pamětní mince Voughtu: Investice na celý život. (Prime Video)

(více)

Recenze (22)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři pěticípé tentokrát musely stačit, protože byl předchozí díl přece jen o něco lepší. Každopádně mě velmi těší, jak se tvůrci nadále úspěšně trefují do všech těch vážně se beroucích a vážně přijímaných předobrazů jednotlivých postav. U DC Comics už musí mít chronickou škytavku. Na rozdíl od "seriózních" komiksů se postavy v seriálu sem tam rozklíží nejen mentálně ale i fyzicky. / Poučení: "Nepijte to, doktore Jekylle!" ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER!Třetí série se rozjela výborně, Homelanderovi ruply nervy už ve druhým díle a Anthony Starr předvádí peak výkon. Od začátku série skrz druhý díl pořád nemáme tušení kam se celá série může ubírat a v tom napětí a nepředvídatelnosti momentálně seriál nezná hranic. Když už jsme si mysleli, že Butcher nemůže být víc přísnej a že se obejde bez schopností, tak se ještě nadopuje, Butcher na juicu je asi nejlepší věc, co jsme mohli dostat. SPOILER! ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homelander a jeho komplikovaná osobnost drží celý seriál značně nad vodou. I když už si nedokážu představit, jak by mu to stále mohlo procházet a on být po tolika fiaskách stále tváří Voughtu. Tohle je (včetně nezachránění dívky na střeše budovy) poslední kapka. Stále je to ale jedna z nejsilnějších dějových linek, jakou má seriál. Butcher se schopnostmi je prostě hnus, to mi odpusťte. Nikdy se mi nelíbí, když lidé bez schopností je v dalších řadách následně dostávají. To je umělá a hloupá zápletka. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potesil fireball medzi ludmi, hoci sa tak prvoplanovo priam nukal a cakali sme ho. A tak isto jasle s nadanymi detmi a tiez detektor kovov...."Nice piece"...Next!" :D, Homelanderove uplakane reci na streche, opat pecka. Udalost so Stormfront sa dala cakat. Nuz a ten Homelanderov prejav s nahromadenymi emociami v zavere. Mnamka. Btw. celkom risk pouzit "gumidzus" bez znalosti jeho ucinkov. Tiez potesilo. Budu tieto s kazdym pouzitim rovnake? ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Jsem silnější! Jsem chytřejší! Jsem lepší! Jsem lepší než vy!'' Antony Starr si plně zasluhuje místo v žebříčku mých nejoblíbenějších herců. Jediným pohybem očí totálně změní svou osobu a dokáže naprosto zamrazující výkony. Jednoduše kurva ďábelský!!! - jinak, série se díky svému (silnějšímu) nádechu komedie (silnějšímu než-li v předchozích sériích) nevyhne pár bodům označujícím jako klišé (až trapné (silně řečeno)). Ale já tenhle seriál miluju... pět hvězd!!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Gunpowderovo (Sean Patrick Flanery) auto má poznávací značku 2A4 EVER. Jde o zkratku pro „2 Amendment Forever“. „2 amendment“ je druhý dodatek k Ústavě Spojených států, který zaručuje lidem právno nosit zbraň. (spacemaster)
  • Na událostech, které pořádá Národní střelecká asociace (NRA) v USA, ve skutečnosti nejsou zbraně vůbec povoleny. (NiWi)
  • Postava Gunpowdera (Sean Patrick Flanery) je parodií hned na několik známých komiksových postav jako Deadshoot, Dredd či Bullseye, jehož trik s odraženým odrazem kulky v epizodě předvede. (NiWi)

Reklama

Reklama