Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

verbal 

všechny recenze uživatele

Černý panter opět zasahuje, aby ukázal, zač je toho Wakanda dalším zasraným zkorumpovaným bílým hubám. Tentokrát však vyndal srolované ponožky z rozkroku, pastelové pitkáče a homopelerínku vyměnil za elegantní negrokancelářský formál a naprudko to rozbalil ve svižném, sysluplném, hlavopatoidním a poctivě natočeném napínači, plném DžejKeje, kulantních přestřelek, zrady, zášti a správňáckých čokoameričanů. Sice nic nového pod sumcem, nicméně sytá a masitá porce psích granulí, po které váš televizor spokojeně zavrtí anténou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po několika zdejších spokojených komentářích z důvěryhodných zdrojů jsem nečekal takovou porci infantility, šablonovitosti a patetického kýče. Snaha o šmrncovní noirovost se zcela minula účinkem a výsledkem je leda tak nechtěná parodie, namísto stylové coolovosti se na vás šklebí směšnost s trapností. A křečovitá pozitivní diskriminace hraničící s černošským rasismem mě svou polopatickou primitivitou urážela; je zjevné, že film je určený prostoduchému stádnímu diváctvu. Klady? Dobrá filmařina a dobrá hudba. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Do pořádného policajtského fláku Ayerovského ražení tomu chybí prokreslenější postavy a vztahy, ale děj i dialogy mají švih, jaký jsem po nevýrazném trajleru nečekal, a ani o dobrou akci není nouze. Hrdina je zprvu sympatický tím, že se zjevnou chutí střílí zločince, a později tím, že místo střílení přemýšlí a na konci má zajímavé dilema. Ostatní policajtské postavy jsou ale až do finále jen na okrasu, v tomhle směru je to postavené blbě. Že se to odehrává prakticky celé během jedné noci na omezeném prostoru je samozřejmě plus. Překvapivě zábavný krimithriller. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Detektivní krimi tady byly a budou, ale tento snímek patří rozhodně k tomu lepšímu. Přestřelky, autentičnost, zvraty a Black Panther s bouchačkou, která nikdy nemine. Co víc si přát? Známe tváře jsou jen bonusem pro tento i tak poutavý a napínavý snímek. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sympatická policajná žánrovka s kvalitným obsadením, no napriek tomu, že sa v nej neustále niečo deje, svojim príbehom, ani podaním nikdy vyložene nestrhne. Už skoršie naznačovaným záverom navyše uhne do koľají, kde sa jej predchodcovia orientovali o niečo ladnejšie a v konečnom dôsledku skôr škodí, že film neostal pri pôvodnej premise. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama