Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Jako osoba, která protrpěla nejen "původní" film, ale i celou knižní trilogii oceňuji obzvláště "realistické" dialogy poukazující na morální nechutnost a nesmyslnost základních pilířů "díla" ("Are you stalking me, Mr. Black?" "Yes. I mean, unless you don't want me to. You do want me to, don't you?"). Nesmyslně obhrublé, nevkusné vtípky se zde na parodii vyskytují poměrně málo, tudíž chybí i faktor, který mi tento žánr kazí nejčastěji. Doporučila bych všem nebohým duším, které prošly stejným literárním traumatem, jako já. :D ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Budete se bavit, pokud 1) jste viděli originál 2) máte rádi parodie Film jde v posloupnosti jako originální film. Ano, jsou tam trapné a nechutné části (v kterém parodii nejsou), ale je tam také hodně světlých částí, kdy neudržíte koutky v klidu :). Telefonní seznam -Christian Grey -Christian Black -Christian Black-as-hell ... ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele

Parodie na film, který se sice bere děsně vážně, ale ve skutečnosti sám parodií je, ať chce, nebo nechce. Proč vlastně takový film točit? Je to vůbec dobrý nápad? V tomto případě hlavně hrozně moc nedotažený. Žalostně málo vtipných momentů, to i já bych z toho vytřískala víc. Nechutný, jednoduchý humor, ale hlavně nekonečně táhlá a dlouhá nuda. Film nemá čím překvapit, zaujmout, dialogy jsou uspávajíící, herci trapně přehrávají. Sečteno podtrženo jedna hvězdička a film navždy smazat z mé paměti, at nezaclání kvalitním snímkům. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ani jej neplánuji, ale na parodii s Wayansem jsem byl zvědavý a vcelku to obstálo. Překvapivé je, že situační humor je zde poněkud trapný až absurdní, ale naopak potěší vtipné dialogy, při kterých jsem se párkrát hezky zasmál. Ke konci se film už docela táhne, ale na pobavení to postačí. 55% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No je to nakládačka:), rozhodně to není pro žádné citlivky ani estetické duše, ale jako parodie je to výborné. Vytýkat tomu slaboduchost děje je nesmysl - téměř otrocky a zrcadlově to exponuje originál. Takže pokud jste "šediny" neviděli ani nečetli - vadí to - přijdete minimálně o polovinu smyslu parodovaného. Zakopaný pes nízkého celkového hodnocení bude tedy nespíš v tom, že ti, co mají originál v nábožné úctě, jsou tímto počinem pobouřeni, a ti, co by dokázali ocenit parodii, zase pohrdají originálem natolik, že ho neznají. Mimochodem ústřední pár je mnohem víc sexy v této "black" verzi, kam se na ně Dakota s Jamiem hrabou... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama