Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Finarfin 

všechny recenze uživatele

Na poli prvoplánovaných a patetických dojáků tento fim zastává přední příčky. Na druhou stranu v dnešní době ubohých snímků útočících nekompromisně na lidské city stále se opakujícími frázemi, z nichž čiší "amerikanismus" nepředstavitelným způsobem je tento film poměrně upřímným kompromisem. Při délce stopáže Radia se člověk neubrání pocitu, že by to chtělo trochu koření a kudrlinek příliš přímé dějové linky, působí to totiž chvílemi trochu nudně. Rozhodně stojí za shlédnutí. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to bylo podle reálu, ale nějak se mně zdálo, že to Cuba trochu přehrával a to mě chvílemi iritovalo. Možná to tak nebylo, co já vím, ale mě to přece jen trochu rušilo. Ale faktem je, že nám takoví človíčkové někdy nastavují zrcadlo a svým způsobem říkají, jací jsme my. Někdy je to škola a myslím, že každý se s tím v nějaké jiné formě setkal. Závěr byl dojemný a já takovým lidem fandím, ne každý by to dokázal jako Harold, co si budeme namlouvat. ()

Reklama

Fleetguard 

všechny recenze uživatele

Po Raimanovi, Gumpovi a Samovi je zde další film s duševně zaostalím Radiem. Možná, že si už říkáte? "Co nám může další film s hodňoučkým blbečkem přinést nového"? A já musím říct, že může. Ve filmu se sice nedočkáte ničeho převratného, ale Cuba Gooding Jr. dal do své role zas noví nádech a tak můžete sledovat přerod s jakéhosi místního blázna až po nepostradatelného člena školského fotbalového týmů, a to vše jen díký trenéru Jonesovi ( Ed Harris ), kterému nebilo jedno co se okolo něj děje. Odpočinkoví film, kde můžete uronit i slzičku umocňuje i fakt, že jde o příběh, který se skutečně stal. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Radio (říkaj mu Radio, protože má doma samá rádia ... mně asi začnou říkat Dvd :) (Cuba Gooding Jr.) je kapku pomalejší mladík, moc mu to nemyslí, ale za to do všeho dává srdce. Když jej potká trenér Jones (Ed Harris), je Radio jen potulujícím se bláznem. Ale Jones jej pozve na trénink, a snaží se mu pomoct při začleňování do společnosti (bere jej jako pomocného trenéra, ve škole mu přidělí veledůležitou činnost oznamování co bude k jídlu, atd), a celkově se z něj snaží udělat lepšího člověka a něco jej naučit. Ale ne všichni se na tuto snahu dívají s obdivem ... Ed Harris předvádí svůj "standardně nadstandardní" herecký výkon, ale řekl bych že je kapku zastíněn Cubou Goodingem. Ten již několikrát dokázal, že hrát umí - a tady to ukazuje znovu. Že by se mu po béčkových Boat Tripech zase blýskalo na lepší časy? Pěkné... naivní, ale pěkné ... ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Herci dobří ale každý film, který působí na city o sociálních problémech dokáže zakrýt nedostaky v oblasti scénáře a režiséra. Dávám 3 hvězdy za průměr, který už sem viděl mnohokrát. A musím říct, že tohle filmování o postižených lidech mi připadá od některých tvůrců jako sázka na jistotu. Přístě se více snažte, pokud chcete filmovat o vážných tématech! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)

Reklama

Reklama