Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ladin vzal Evu do vazby a věří, že je klíčem k vyřešení celého případu. Karel, Petr a Kamil proto musí začít pátrat na vlastní pěst, aby ji osvobodili. Monika s Evou soucítí, Vlasta je naopak přesvědčena o tom, že si Eva za své problémy může sama. Zatímco Petr pomalu ztrácí nervy i naději, Kamil s Karlem využijí všech svých dosavadních zkušeností, aby situaci zachránili. Ke složitému případu se přimotá i Franěk, který nerozumí tomu, proč je najednou okolo případu Loučka tak živo. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Tak samotné vyšetřování ještě ok... až na občasné fóry, co šly do trapna...ale 3 chlapi a nepostarají se o jedno mimino?? To je teda dost velký kýč!! A ten rozchod nakonec?? Tak oni to 3 chlapi dělají pro babu, která pak nakonec svému příteli dá z vděčnosti kopačky?? 1* jen za čistou krimi, která v díle je... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Střet zájmů? Kdybych nesměl vyšetřovat každou holku s kterou Petr spal musel bych se odstěhovat do Bruntálu..." fór za hvězdu navíc. Nervy mě drásá kolovrátkový hudební doprovod, který se k mojí nelibosti line snad vždy po celou stopáž epizody. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama