Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úsvite tretej svetovej vojny, sa študenti strednej školy na stredozápade USA formujú do partizánskych oddielov, aby opätovali útok sovietskej armáde. (sliver)

Diskuze

minduton

minduton (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale tento film je moje srdcovka, ještě z VHSek. Je to sice naivní a krapet céčkovité, ale pár silných momentů tam je a i ústřední hudba je legendární.

 (hodnocení, recenze)

Primitivní, trapné a ubohé, fekálie ze dna septiku.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale uživatelka ESAva, podle toho co tu napsala, ja opravdu hloupá.

na příspěvěk reagoval vBaker

ESAva

ESAva (hodnocení, recenze)

Tento film jsem neviděla, není to můj žánr, ale stačí mi hodnocení uživatelů - musí to být opravdu pěkná ptákovina. Teenageři proti Sovětům. Tohle můžou vymyslet jen Američani a zbožňovat zarytí amerikanofilové. Oni si Američani moc rádi hojí svoje ega tím, že si pořád dokazují, že jsou nejlepší - všimněte si, nikdo jiný to nedělá. Proti Sovětům tehdy by měli šanci asi tak, jako teď v Afghánistánu.

Whipper

Whipper (hodnocení, recenze)

Netradiční válečný film, který báječně popisuje co si Američani mysleli o tehdejších Sovětech...

Kocour86

Kocour86 (hodnocení, recenze)

Jo tenhle film se mi líbil. Invaze do USA a partizáni v horách, no pro toho kdo tomu trošku rozumí velmi zajímavý film. A tenhle poputuje do mé sbírky;)

Související novinky

Ruská invaze v bourneovském stylu?

Ruská invaze v bourneovském stylu?

21.06.2009

Vše tomu nasvědčuje. Scenárista Tony Gilroy byl přizván studiem MGM, aby napsal finální verzi předělávky Rudého úsvitu. Původní film režiséra Johna Miliuse vyprávěl o partizánském boji skupiny… (více)

Mise pro dva válečné týmy

Mise pro dva válečné týmy

11.07.2008

Američané budou opět zachraňovat svět. Nebo alespoň americkou demokracii. Máme zprávy o remaku téměř zapomenuté pravičácké klasiky Red Dawn a Tarantinových Inglorious Bastards. Oba filmy jsou na… (více)

Reklama

Reklama