Reklama

Reklama

Čarodějky z Eastwicku

  • USA The Witches of Eastwick (více)
Trailer

Obsahy(1)

Eastwick je maloměsto v Nové Anglii a všechno to začalo během tradičně nudné slavnosti před Lenoxovou školou. Tehdy si totiž ovdovělá sochařka Alexandra, čerstvě rozvedená učitelka hudby Jane a manželem opuštěná novinářka Sukie přejí, aby přišla bouřka, která by umlčela otravný projev ředitele Neffa. A ona přijde. Když to pak ženy na svém dýchánku zjistí, společnými silami si vysní ideálního muže. V tu chvíli přijíždí do Eastwicku neznámý cizinec, který koupí rozsáhlý dům za městem. Jmenuje se Daryl Van Horne a všude, kde se objeví, způsobí patřičný rozruch. První jeho svodům podlehne Alex. Stejně dopadne Jane a nakonec i Sukie. Maloměsto samozřejmě nezůstane netečné a pobouřeně reaguje na skandální chování tří kamarádek, které se k Darylovi nastěhovaly a pochytily od něj jeho nenucené vystupování. V čele pobouřených občanů je prudérní Felicie, varující v plamených proslovech před nečistými ďábelskými silami, které se vplížili do městečka. Chová se jako šílenec, až ji nakonec manžel v afektu zabije pohrabáčem. Trojice kamarádek cítí vinu za její smrt, kterou si v duchu přály, a rozhodnou se Daryla opustit. Když nepomůže přemlouvání, rozhodne se použít drsnějších metod a každé z žen dá pocítit to, čeho se v životě bojí nejvíc. Alexandra tuší, kdo jejich trápení způsobil, a jde do Darylova sídla. Ten chce pouze to, aby se k němu všechny tři vrátily a vše bylo jako dřív. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

sarume 

všechny recenze uživatele

Čarodějky asi nevíc pochopí ženy nad 30:) Příběh pojednáva asi o tomhle: Jsou tři ženy, se všemi si život pohrál a tak očas se spolu sejdou a klábosí. Jednoho dne při bouřce vysloví společné přání . A ejhle brzy se zacnou dit veci. A od té doby je tento film krásný, humorný a místy děsivý sen.6enám se plní přání, Vznášejí se a žijí v jakési pohádkové fantazii . Ale po čase si i ten ráj omrzí a oni své púvodní přání navyšují a cití se být opět nespokojené.A taky se jim nelíbí , že za vše se platí. je to velmi humorně pojaté pojednání o touhách žen,i o světě žen a je to ve formě ironické nadsázky, Bláznivé fantazie a horůrkova:) Čili i pro muže stravitelnější. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Na začátek - sakra, vysvětlete mi někdo, co to byl ten konec? Žádný fantasy komediální prvek, to byl nechutný sci-fi prvek (díky bohu, že jen na pár vteřin), takhle jsem si skutečně nepředstavovala zničení "ďábla" - a pro mě to byla vada na kráse. Jack Nicholson jako ďábel byl vybrán skvěle, jako cvok vypadá normálně, ale tady byl tak neuvěřitelně slizký, že to až nebylo možné - brilantní! Hororové mi to moc nepřišlo, já se spíš smála než bála. Kombinace herců krásně vynikla, je to originál a zábavný film. ()

Reklama

Ice123 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se film líbil. Má skvělý obsazení, bezva námět a hudba také není špatná. Hvězdičku ubírám za prazvláštně udělaný zvrat v ději, nějak sem to asi nepochopil nebo nevim... Bylo to pro mě takový jako že všechno dobrý, všechno v pohodě a najednou kvůli jedné věci se všichni probrali z tranzu nebo co... jak říkám asi sem to pořádně nepochopil... 80%. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu skvělý film - ďábelský výkon Jacka Nicholsna a ještě se člověk zasměje. Na druhou stranu mi něco vadilo. Velmi podivná atmosféra, která nás filmem provázela, či tak trochu údiv nad jednáním těch "tří čaroděkek"? Proč pořád to číslo tři? A proč tři postavy vykreslené jako právě ty hodné se projeví sobě navzdory jako stejně ďábelské, stejně zvrácené jako ďábel sám? Každá zvlášť dohromady ještě víc. Ale Nicholson má aspoň šarm. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Jack Nicholson opět nezklamal, zaválel na jedničku, jak je jeho zvykem. Tři hlavní představitelky zahrály také pěkně. Takže jediné, co mi moc nesedlo, byl dost ujetý příběh, kde jsem pořádně nezachytil nějaké vysvětlení schopností ženské trojice, což mi, vzhledem k tomu, co všechno dokázaly, vadilo. Hudba Johna Williamse byla bohužel také dost nevýrazná, ale celkový dojem na mě ta ztřeštěnost udělala dobrý, takže celkově lehký nadprůměr... ()

Galerie (77)

Zajímavosti (38)

  • Jeden z natočených, no neprijatých záverov sa odohrával v bazéne, kde Jack Nicholson chodil po vode. (Arsenal83)
  • Keď sa Jane (Susan Sarandon), Sukie (Michelle Pfeiffer) a Alex (Cher) ponáhľajú späť do Darylovej (Jack Nicholson) kancelárie po tom, čo začuli, ako sa k domu blíži Darylovo auto, Jane zrazí lampu na zem, keď ju Susan Sarandon nešťastnou náhodou prevrhla. Reakcia dievčat bola úprimná a režisér Miller preto scénu nepretočil, keďže mu to dobre ladilo s emóciou paniky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama