Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Recenze (122)

genetique 

všechny recenze uživatele

Šialená miniséria, ktorá ma dostala do kolien. Neskutočný situačný humor a absurdné slovné prestrelky v podaní dementne-geniálneho Leslieho Nielsena. Nechápem prečo vzniklo len šesť častí a je to škoda, pretože Nielsenov detektív Drebin v plnej podpore najkreatívnejšieho parody-tria v histórii, by si zaslúžil viac priestoru. 85%. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Leslieho Nielsona a jeho Bláznivou střelu, musí si nutně oblíbit i tenhle střelený seriál. Vtípky jsou hodně bláznivé a absurdní, avšak to jim neubírá na kvalitě vůbec nic. Tvůrci nezapomněli udělat komedii ani z úvodních a závěrečných titulků, takže tady musíte sledovat opravdu každou vteřinu, znělky se nedají vynechat. Seriál má pevnou kostru, mění se pouze příběh - to co by seriál s více díly totálně potopilo je tady nesmírnou výhodou. Např. příjezd Drebina na místo činu, laborant, čistič bot nebo výborný epilog - na konec jsem se vždy těšila nejvíc, protože to jak vždycky předstírali, že je zastavený obraz, bylo přímo geniální. :) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě takhle nedostal seriál. Smál jsem se co minutu a to myslím vážně! Taková koncentrace vtipů, gagů a různých šíleností, to se jen tak nevidí. Děkuji touto cestou Hal_Moorovi díky němu totiž tento seriál mám! Jeho části jsou dokonalé: Frank Drebin, jeho šéf Ed, informátor Johnny coby čistič bot, k němuž chodí nejen Frank, ale i kazatel, hasič a další lidé :-) ... Prostě a jednoduše, komu se líbili Bláznivé Střely, tak neváhejte a sežeňte si tento seriál! Má pouze jedinou, ale tu největší možnou chybu: Je natočeno pouhých 6 dílů!! Je opravdu škoda, že jej tak předčasně ukončili. Ale Frank Drebin, jak víme, se vrátil v 3 filmech Bláznivých Střel. A tam nám to také vynahradil! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ne tak dokonale vybroušené, jako Bláznivá střela, ale přesto o parník lepší než 99% ostatních parodií. Už jen to, že každý díl je vlastně jak přes kopírák mě bavilo. Jeho šéf je pokaždé na místě první, vždycky se podíváme do laborky za doktorem, co tam učí dítě nějakou nekorektní věc a nakonec se jde pro info ke geniálnímu leštiči bot Johnnymu. Nejlepší ale je jak na konci epizody vždycky zamrznou. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak strašně je mi líto, že to má jenom 6 dílů, protože je to tak geniální parodická zábava, jaká už asi nikdy nebude překonaná. Tak strašně rád jsem, že to má jenom 6 dílů, protože tvůrci to mohli divákům pěkně nandat, aniž by jim došla šťáva. Počátky Franka Drebina a jeho kolegů ze stanice jsou v každé minutě nabity tolika gagy, že to je neuvěřitelné. Viděl jsem celý seriál mnohokrát a pokaždé se směju nahlas, jako kdybych to viděl poprvé. ...Frank s padouchy hraje poker - "Hned jsem věděl, že je ta hra divná" - v ruce má sedmičku a pravidla... 100% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Stanice ABC chtěla, aby seriál obsahoval zvukovou stopu se smíchem diváků, ovšem tvůrci Jim Abrahams, Jerry Zucker a David Zucker to zamítli. (HappySmile)
  • V každém díle vystupuje hvězdný host, který je ovšem zabit už v úvodních titulcích: Lorne Greene a William Conrad jsou bodnuti a vyhozeni z auta, na George Stanforda Browna spadne sejf, Florence Henderson je zabita během hudebního čísla, Robert Goulet je popraven popravčí četou a William Shatner unikne kulkám, aby se následně napil otráveného vína. (HappySmile)
  • Mnoho vtipů ze seriálu bylo znovu použito ve filmové sérii Bláznivá střela. (HappySmile)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama