Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů německé mutace Voice a i US verzi. Myslím si, že v teoretické rovině je to mnohem lepší koncept než Superstar. Česká verze narozdíl od zmiňovaných zahraničních mě ale nijak nepotěšila. Prvořadý tady není hlas (jak by podle názvu být měl) ale show. a "pobavení" diváků. Tady bych zmínil problém otřesných koučů. Jejich chování je opravdu otřesné, neprofesionální a jak tu někdo psal, čekal bych ho spíš od puberťáků a ne dospělých lidí. Typický pro Novu, jak by se asi dalo říct. Zkoukněte raději vystoupení na youtube po odvysílání a tuhle "show" si odpusťte. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Superstar a podobné soutěže mě moc neberou, ale formát této soutěže mám rád. Mínusy se v podstatě týkají koučů. To, že je Vojta Dyk namachrovanej debil, vím. Ale co by mě v životě nenapadlo, že Jana Kirschner, jejíž písničky mám celkem rád, je tak nesympatická a afektovaná. Kaliho neznám, ale oproti těm dvoum je aspoň koukatelný. A pak už zbývá jen Pepa, kterej je jedinej jako kouč na úrovni těch zahraničních. 2* za to, že tu soutěž mám ze všech pěveckých nejraději, a hodlám ji nadále sledovat. Mít lepší kouče bylo by to o dost lepší. 2* 35% ()

Reklama

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný pořad. Odpustím to, že soutěžící jsou často úplně mimo. Co mě neskutečně vytáčí jsou porotci. Mám rád Kabáty a je mě jasný, že tohle se musí prostě dělat pro prachy. Proto Pepé doufám, že za tenhle kabaret máš dost, jinak nechápu. Jana Kirschner je neskutečně otravná Dyka nesnáším a Kaliho neřeším. Hodnoceno na základě jednoho dílu. 0 procent. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu za hlasy, které se tam předvedly, myšleno tak, že v tomto případě jedna hvězda znamená plných pět hvězd pro účinkující zpěváky. Tato hvězda nemá však vůbec nic společného s pořadem a hlavně porotou, nebo co to mělo být, ti čtyři týpci. Těm dávám "odpad", jelikož tolik trapných hovadin, co tam předvedli, se jen tak nevidí. Jediné možné vysvětlení jejich chování vidím v aplikaci nějakého matroše před vysíláním. Hodnotit to jako kalbu, to bych dala i tři hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)
  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama