Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Nejsilnějším článkem tohoto seriálu je bez pochyby Hynek Čermák a jeho vtipné a trefné hlášky. Jinak tento počin tu a tam trpí slabšími dialogy, několika naprosto zbytečnými postavami a nesmyslnými rádoby humornými scénkami. I přes všechny zmíněné výtky jsem se k němu poměrně rád vracel a jsem zvědavý, zda se uskuteční naznačená druhá řada. Hodnocení zvednu o jednu hvězdu jen kvůli poměrně neokoukanému prostředí ze zákulisí divadla. 4* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten závěr byl pořádně šokující a svým otevřením si přímo butálně řve o druhou sérii. A když už teda, tak doufám, že na ní dojde, protože to vypadá, že teprve tam by mohla nastat ta správná legrace. Velmi fajnová legrace je ale i v sérii první. A není jí vůbec málo. Seriál má kromě prvotřídního obsazení (tradičně výborný byl Kamil Halbich, Simona Babčáková, ale úplně nejvíc mně bavil Pavel Rímský v hodně vedlejší, ale velmi významné roli). Stopáž mohla být ve většině epizod klidně o pět minut delší, ale krátká stopáž je v tomto případě spíš plus, a už jenom to, že jsem se každou neděli nesmírně těšil na další díl, je znamení, že i tohle se mi prostě ohromně trefilo do vkusu (ale Zkáza Dejvic je samozřejmě lepší). Svížný, zábavný, vtipný, kvalitně natočený a zahraný seriál, u kterého se těším, až si dám maraton všech dílů najednou, páč to bude úplně jiné kafe. 80% a doufám v pokračování. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Sestava Dejvického divadla se rozhodla na internetu konkurovat svému dalšímu počinu, a to Zkáze dejvického divadla. U něj byl přecijen výsledek o něco lepší, zde to kolikrát vypadá, že potenciál a nápad je, ale chybí finální tah na branku k vylepšení jednotlivých scén. A obsazení Pidrmanové se opravdu nepovedlo. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo, poté co si umělci zademonstrovali proti Babišovi, nasedli do autíček a jeli do Mafry dělat kšeft za prachy od Babiše. Kromě této, pro ČR již dlouhá desetiletí tradiční komedii přichází na řadu jiná komedie Za oponou a já uznávám, že mě bavila, jak různejma narážkama na zakulisí divadla, vztahů, atd, tak na poměrně kvalitně napsaným scénářem jednotlivých dílů, které utvořili zajímavý celek. Hynek je hodně dobrý, byť drsných postav v jeho podání se začínám trošku přejídat, herecky mě nejvíc bavil Kamil Halbich, určitě příjemné překvapení. ()

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Mělo to zajímavě našlápnuto, ale velmi rychle to upadlo do průměru, a jednotlivé epizody kolísaly mezi zajímavostí a trapností. Tandem Čermák & Halbich se sice snažil, ale se slabým scénářem nic nenadělali ani oni. Navíc závěr série vlastně není závěrem, a obsahuje tak trapnou a nereálnou vějičku na pokračování, že to tím úplně zabili. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v reálných lokacích Branického divadla, ale také v pražských barech a kavárnách. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama