Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová nálož poviedok Love, Death & Robots ponúkla oproti minulej sezóne kvalitatívne jednotnejšie i lepšie epizódy, no zato mi prišla omnoho slabšia ako jej predchodca. Prečo? Dôvod je jednoduchý. Keď si nové príbehy porovnám s náložou minulých dielov sú takmer nezapamätateľné. Nič okrem úvodných troch príbehov nenesie v sebe žiadne známky pocitu zapamätateľnosti, alebo nejakého hlbšieho príbehu, ktorý by nebol len na jedno posedenie, alebo by nebol taký hlboký a absurdný, že by sa vám v tom ten hlbší zmysel vôbec hnusil hľadať. K poslednej epizóde sa odmietam vyjadrovať, k tej som už komentár napísal predtým. Jedinú vec, čo k tomu poviem je, aby si Fincher láskavo nechával svoje kontroverzné názory pre seba, pretože žvásty typu "ak sa ti toto nepáči, nebudem ťa brať vážne" absolútne nikoho nezaujímajú.  Overall som síce sklamaný, no nemôžem popierať, že som sa nebavil. ťahač tretej sezóny je podľa mňa Bad Travelling. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost méně konzistentní než předchozí volume, paradoxně ale mnohem odvážnější skrze jednotlivé příběhy. Průměrné díly se střídají s několika vyloženě do mozku se vpalujícími obrazy, poslední dvě části jsou pak ryzí blaho. Asi bych klidně zvládnul, kdyby tahle záležitost měla nekonečno řad třeba až do roku 20∞. [Netflix] ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii táhnou hlavně 2 epizody - "Sea shanty" Děsivá výprava by Fincher a technologicky dokonalý Jibaro, který je jakousi převyprávěnou baladou o siréně. Zbytek je vcelku recyklace starých témat, které jsme už aspoň jednou viděli a nemají čím překvapit. To ale neznamená, že se nejedná o kvalitní jednohubky ( asi až na 3 roboty a Tým zabijáků, tyto epizody tahají průměr skóre bohužel dolů ). ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí řada přinesla neskutečné vizuální potěšení. Technologická stránka je fascinující. Celý projekt v mých očích plní zásadní věc. Představení nadaných studií a jejich možností. Více jak polovina příběhu by si zasloužila plnohodnotné představení a doufám, že se toho časem skutečně dočkáme. Netflix by do toho měl šlápnout a zafinancovat vznik filmů či seriálů od těchto tvůrců. Diváckou zpětnou vazbu již mají.  Season 3 - jsem spokojený a těším se na další várku. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně to samé jako předchozí série. 3 povídky super (Děsivá výprava, Roj, Masonovy krysy), zbytek meh nebo nic moc. Stále u Lásky, smrti a robotů více oceňuju snahu natočit podobný seriál, než abych si skutečně jednotlivé povídky užíval. A musím říct, že náměty se začínají už trochu opakovat. Kolikrát uvidíme bandu mariňáků, jak jdou zabít jednu velkou příšeru? Kolikrát uvidíme náhodné (většinou 17.-19. století) historické zasazení s jednou příšerou nebo nadpřirozeným jevem? Jsem rád, že Netflix podporuje nebo alespoň podporoval animaci pro dospělé. Momentálně při pádu akcií vyšli zprávy, že Netflix zrovna svojí animační divizi dost proškrtá, takže uvidíme, jak to bude s Roboty. Tipl bych si, že Roboti to přežijí, ale určitě se bojím o projekty Alexe Hirsche, Jamese Baxtera, Craiga McCrackena a dalších. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno