Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na léta, kdy Chuck Norris, Schwarzenegger a spol. bojovali proti bezpráví a násilí. V těchle případech mě ale vždycky nejvíc pobaví, jak jeden z našich hrdinů vidí, jak je někdo utlačován (tady majitel restaurace), tak nasadí několik svých elegantních chvatů a solidně rozmlátí polovinu restaurace, bytu apod. Majitelé mu musí být vděční.. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tohle béčko je nepovedené ve více ohledech. Hlavně se bere až moc vážně a hlášky jsou trapné, až to bolí. Střílečky taky suchařina, lidi padají bez nějakých zásahů, postavy jsou všechny nesympatické, i Chuck by zasloužil kulku do hlavy. I když jsem se občas fakt zasmál, bylo to vždycky pouze od toho, jak byl ten scénář idiotský. Není béčko jako béčko. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Po znovuhlédnutí po mnoha letech a po jedničce s velmi mizernou stále se opakující hudbou zvedám hodnococení. Drsný záporák, který mě vadil jen svou pomalou mluvou, dobrý příběh a spousta akce. Samozřejmě se film musí brát s nadhledem, ale i dnes docela pobaví, tak slabé hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Na to,že Chuck nemá žádnou mimiku a neumí vlastně hrát jsme si už nějak zvykli.Ale tohle na mě bylo moc.První Delta byla celkem slušná podívaná založená na skutečných událostech.Dvojka se sice tváří, že má taky skutečný základ a to hon Delty na Pabla Escobara, dokonce i sídlo Ramona Coty bylo na podobně situovaném místě.Jenže pak tu máme trapnou akci,přimyšlenou zápletku a takove věci,které fakt berou dech,jako že Norris skáče z letadla s padákem aniž by měl helmu nebo nějaké brýle,operátoři Delty střílejí od boku jak kovbojové a mají nekonečné zásoby munice,Hlavní sídlo Delty,která spadá pod US Army hlídají dva strážci od USMC,to mě hodně pobavilo a blbůstka s tím,že operátoři bez jakéhokoli zakrytí identity nejprve unášejí drogového barona a pak se jdou ještě podívat jak ho soudce pustí na kauci a opět bez krytí ksichtů.Když už chce někdo točit film o speciální a k tomu velice tajné jednotce,měl by si přečíst nějakou tu literaturu nebo si sehnat vojenského poradce. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako aj v sérii Nezvestný v boji aj tu ďalší diel domrvil Chuckou brat Aarron. Úvod bol strašne nezáživný ako aj záporáci, no našťastie sa to v závere začne slušne rúbať, explózie, granáty, samopaly, Chuckové kopy nechýbajú, čo ma potešilo, no oproti jednotke, ktorá sa snažila byť trošku seriózna a mala aj oveľa lepšie napísané postavy, je toto veľký kvalitatívny pokles dolu. 45% - 2* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)
  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama