Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (94)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek je od předchozího velice vzdálen, ale to nic nemění na povyšování patriotismu a zarputilého boje proti zločinu. Komiksový nadhled, hrdinství, jeden kýč vedle druhého, téměř nonstop akce, prostě osmdesátková akční zábava v plné parádě. A je to také hlavě stará dobrá akční poctivá kaskadérská a pyrotechnická práce. Žádné zbytečné dialogy, žádné CGI efekty, žádný mohutný rozpočet. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Delta force 2 obsahuje mnoho klasických klišé akčních filmů 80.let (například smrt blízkých přátel – akce se stává ryze osobní záležitostí). Je překvapivě lepší než první díl, ovšem pouze z toho hlediska, že nabízí mnohem víc Chucka Norrise v akci (Chuck skáče z letadla, Chudl slézá strmý sráz atp.). To samozřejmě nemusí být bráno jako klad, ale pokud máte rádi béčkové akce, tato je rozhodně jedna z těch stravitelnějších. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

seria delta force (az na trojku) sa mi v mladosti, teda ked som bol hlavnym cielom, vyhybala. nedavno som videl prvu cast a bol som dost sklamany, ale dvojka to je uz ina kava. vymena rezisera dost pomohla a vdaka aaronovy sa nam dostava nielen slusnej akcie ale i par eye candy zaberov (prechod cez bambusovy most je jednym z nich). norris je stale ten isty, ale taky billy drago ako coto je vynikajuci psychopat. par momentov ktore by sa v dnesnych akcnych filmov nestali (poprava tehotnej zeny) tie potesia. prijemne prekvapenie a zatial najlepsi norrisov film co som videl (i ked mierne osekana stopaz a lepsia hudba by hodnotenie dokazali vyhnat trocha vyssie)... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris toho stihl během své druhé mise zvládnout hodně. Bojový výcvik svého komanda, proletět se vzduchem s padákem proklatě nízko, zastřílet si ze všech možných zbraní, hlásat ultra drsné hlášky a nezraněn se vrátit domů. Je to vzpomínka na léta, kdy se takové filmy točily a dívalo se na ně na pirátských VHSkách. Bohužel doby těchto hrdinů jsou pryč a i když Chucka mám rád, film při své délce neskutečně nudí, zpomalené záběry jsou spíše otravné a hlavní záporák je nechutný až běda. Hodnotím v rámci Norrisovi filmografie jako obstojné dílo, jinak samozřejmě stará a dávno překonaná béčková klasika. Hudba: Frédéric Talgorn ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chuckovej série za vyriešením problémov, s ktorými si americká garnitúra nevie dať rady (lebo sem-tam chce aj dodržovať medzinárodné právo!). On na to samozrejme kašle a potom ako sa vysporiadal s palestínskymi teroristami v lietadle si to namieri rovno do Kolum...pardón do San Carlos aby vystrieľal narkobarónov na čele s Pabl...teda Ramonom Cotom (v podaní démonického Billyho Draga). Always the hard way! Popularita tejto série tkvela hlavne v tom, že dej podobne ako v jednotke išiel na ruku americkému publiku, ktoré bolo frustrované z toho ako si s ich vládnymi predstaviteľmi pár rebelov vo svete vytiera riť. Finále nebude teda prekvapujúce. Béčko je to kryštalické a môžete si užívať tú úžasnú jazdu ako v akčnej videohre. Tie silné zostrihy prežijete a absencia nejakého vysvetľujúceho konca vlastne ani nikomu nebude chýbať. Trošku slabšie oproti jednotke, kde strieľajúca motorka predsa len ikonicky podfarbovala dej. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)
  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama