foto

Michael Winner

  • nar. 30.10.1935
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.1.2013 (77 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
2000 Shelf Life
1997 Dennis Pennis R.I.P.
1994 Calliope
Decadence
1991 For the Greater Good (TV film)

TV seriály

2009 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films - a.z.
2007 Brando (TV film)
2001 Annie Goes to Hollywood (TV film)
1997 James Bond: Shaken and Stirred (TV film)
1995 I, Camcorder (TV seriál)
1993 Diary of Jack the Ripper: Beyond Reasonable Doubt?, The
1991 Stopy zločinu (TV seriál)
1986 Omnibus: The Last Moguls

Host

TV pořady

2005 The Apprentice (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1994 The Danny Baker Show (TV pořad)
1988 One More Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce