Síla rodu (TV seriál)

Falcon Crest

USA, 1981, 227x60 min

Hrají:

Jane Wyman, Lorenzo Lamas, Susan Sullivan, John Saxon, Robert Foxworth, William R. Moses, Cesar Romero, Kristian Alfonso, Sarah Douglas, Simon MacCorkindale, Shannon Tweed, Marjoe Gortner, Rosalind Chao, Daphne Ashbrook, Parker Stevenson, Charles Randolph-Wright, Geoffrey Lewis, Peter Nicholson, Eddie Albert, Jonathan Frakes, Mark Lindsay Chapman, Marianne Muellerleile, Melba Moore, Holly Fields, David Spielberg, Roy London, Shari Shattuck, Brian Thompson, Roz Witt, Melendy Britt, Ernie Lively, Al Sapienza, Conan Lee, Gil Birmingham, Brett Cullen, Troy Evans, Brenda Dickson, Gloria Hendry, Taylor Negron, Edward Winter, John Walcutt, Jane Badler, Brad Harris, Corinne Bohrer, Gregory Itzin, Jack Betts, Bradford Dillman, Brandon Douglas, Lori Lively, Gloria DeHaven, Cindy Morgan, Roy Thinnes, Bill McKinney, Rosalind Cash, Michael Preece, Ed Marinaro, Gwen Arner, Steven Keats, Diane Delano, Beverly Todd, Salome Jens, Christopher Kriesa, Dennis Hayden, Mark Venturini, Dayton Callie

• danecek24

Zlatý Glóbus - cena (1) - 41. ročník (za rok) 1983 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Wyman + nominace (3) - 40. ročník 1982 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Wyman, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Lorenzo Lamas, 42. ročník 1984 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Gina Lollobrigida(20.2.2009)