foto

Robert Foxworth

  • nar. 1.11.1941 (77 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Transformers: Zánik
2011 Transformers 3
Transformers: The Ride - 3D
2007 Polibte nevěstu
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2005 Syriana
2003 L.A. Confidential (TV film)
2001 Pod hladinou Loch Ness
1993 Pro lásku a slávu (TV film)
1992 Vražedný plán (TV film)
1990 Nevěstino věno (TV film)
Tváří v tvář (TV film)
1989 Tam, kde končí hvězdy
1988 Dvojí život (TV film)
Return of Desperado, The (TV film)
1981 Peter and Paul (TV film)
1980 Act of Love (TV film)
Black Marble, The
Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1979 Proroctví
1978 Damien
Smrtící měsíc (TV film)
1977 Letiště '77
Mravenci (TV film)
1976 Invisible Strangler
James Dean (TV film)
Poklad na ostrově Matecumbe
1974 Madam Sundance (TV film)
Questor Tapes, The (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Devil's Daughter, The (TV film)
Frankenstein (TV film)
1972 Another Part of the Forest (TV film)
New Healers, The (TV film)
1971 Hogan's Goat (TV film)
1969 CBS Playhouse: Sadbird (TV film)

TV seriály

2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
All Mine (S01E03)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Pro děti (S01E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Los Angeles (S02E27)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Výheň (S04E07)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Místo a čas (S03E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svědek minulosti (S06E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shrunk (S14E04)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Lhář a děvka (S02E11)
Tajemství (S02E10)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
Otevřená kniha (S01E05)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Misleader (S01E17)
1998 LateLine (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Passion (S07E21)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E09)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ztracený Ráj (S04E11)
Na domácí frontě (S04E10)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Sám v temnotě (S02E11)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)

Dokumentární

1999 Úžasné cesty
1991 Pacifický ohnivý kruh
1980 Erupce hory Svaté Heleny

Režijní filmografie

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace