Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zajímavostí je (skoro)debut Katie Holmes a fakt, že režisér David Nutter to dotáhl potom na poli seriálů docela daleko. Co se filmu samotného týče, tak si bere námět z mnoha dalších, které svým postavám nějakým způsobem kradou identitu. Rozhodně to není nejpovedenější zpracování daného tématu, ale na jedno podívání to ujde. 55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takoví Stepfordští studenti. Ale alespoň se mohlo představit několik tehdy mladých herců. Jen by mě zajímalo, co se od tohohle filmu stalo s herectvím Nicka Stahla. Tady byl hodně fajn, ve třetím Terminátorovi jako leklá ryba. Takový tendenční sci-fi horror se svým způsobem až komickou horrorovou vložkou z blázince. Ta, jako by byla vystřižena z jiného filmu a do tohoto vložerna. Se zápletkou nemá moc společného, spíše to vypadá, jako by si tvůrci řekli, že by tam mohli dát něco strašidelného. A tak vymysleli tu nejklišovitější scénu. Pravda, má jednu doborou lekačku a krásně chmurnou atmosféru, ale nakonec se jí spíše jen zasmějete. Výborný Sadler. ()

Reklama

TerP 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem u jednoho pododného filmu o ''dokonalosti'' pravila: Mě jednoduše baví tyhle vysnívané filmy. Je to takový útěk od reality, a docela mě to i napínalo. Některé pasáže sice byly děsné, ale jinak to celkem šlo. Dávám lehký nadprůměr, zaujalo mě to. A navíc tam hrál můj oblíbenec Brendan Fehr, jiné hodnocení jednoduše dát nemohu :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Když  v úvodu začne hrát  laciná synth hudba autora znělky X-Files Mark Snowa doprovázená předpotopní počítačovou grafikou a dojde vám, že Katie Holmes, která se tu promenáduje v tílku bez podprsenky, tohle natočila souběžně s Dawsonovým světem, tak je jasný, že to bude hodně ultimátní 90s záležitost. Taková zábavná high-school trash variace na Village Of The Damned či The Stepford Wives (a jako bonus jedna scéna totálně vykrádající Clockwork Orange), na které je nejvíc děsivý asi to, že co v ní tehdy prováděl šílený vědec, teď na stejné cílové skupině dosahují pomocí léků na ADHD typu Ritalin (tzn. normalizace neposlušných dětí...s určitými vedlejšími účinky). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)
  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)

Reklama

Reklama