Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Jump Street říznuté zlehka atmosférou z Twin Peaks (dokonalá hudba Marka Snow, vesnice uprostřed lesa) a s trošku hloupější zápletkou ála X-files funguje suprově. Talentovaní herci se snaží seč to jde. Na Katie Holmes by se dalo dívat pořád a zvlášť v 90´s to byla prostě snová kočka. Ale film není jen o tom a jak slušně tu hraje. Občas se objeví celkem svěží hláška ve skvělý moment ("What´s the capitol of North Dakota?" "How the fuck should I know?"), nebo scéna (Katie sejme jednou ranou retardovanou holku) a než film začne štvát, tak akorát končí. Neskutečně 80´s film, jen o deset-patnáct let později, ale neurazí snad nikoho, protože casting je super a utíká to rychle. Škoda nepříjemných neskutečně outdated songů, které byly levné a debilní již v době vzniku a nikde mimo USA se tolerovat nedají. Score je ovšem zcela jiná kategorie. Suprovým podtitulem filmu "In Cradle Bay it doesn´t matter if You´re not perfect. You will be." bych tehle komentář klidně ukončil se solidními třemi. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to kdysi v televizi na Nova Cinema (to ještě kdysi dávali po desáté horory... teď když dají jeden měsíčně, tak je to zázrak) a pamatuji si, že mi to přišlo napínavé, bavilo mě to a celkově se mi to i líbilo, ale na víc jak lepší 3* bych to neviděl. A překvapivě si z toho filmu pamatuju dost, takže to špatné být nemohlo. Pro nějaké podrobnější hodnocení bych to musel vidět znovu. Takhle lepší 3* ()

Reklama

TerP 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem u jednoho pododného filmu o ''dokonalosti'' pravila: Mě jednoduše baví tyhle vysnívané filmy. Je to takový útěk od reality, a docela mě to i napínalo. Některé pasáže sice byly děsné, ale jinak to celkem šlo. Dávám lehký nadprůměr, zaujalo mě to. A navíc tam hrál můj oblíbenec Brendan Fehr, jiné hodnocení jednoduše dát nemohu :) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Stepfordské paničky pro teenagery? Proč ne.. O tomhle filmu jsem nikdy neslyšel, ač tam hraje například K. Holmes, a nechápu proč. Rozhodně není špatný, právě naopak. Originalitou, co se týče námětu, moc neoplývá, to je pravda, avšak přesouvá filmy (či knihy) do míst, kde to nikomu nevadí, protože tím originální je. Závěrečná scéna jako střižená z Krysaře už pak jen dokončuje navozenou chmurnou atmosféru a úplný finiš jsem osobně vůbec nečekal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)

Reklama

Reklama