Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podezřelé chování není taková hloupá blbost, jak by možná divák čekal. Často v televizi pouštěný snímek kolem půlnoci má nejen několik známých talentovaných herců jako James Marsden, Katie Holmes, Nick Stahl a další, ale také slušnou atmosféru podobnou například Fakultě. Podezřelé chování má tak mnoho co nabídnout a to překvapí také kvůli režisérskému podpisu Davida Nuttera, spíše televizně seriálového režiséra. Čtyřhvězdičkové hodnocení se klepalo v základech, ale chyběl maličký kousek... možná jen kdyby nebyla inspirace (původními) Strepfordskými paničkami tak výrazná... ()

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Stepfordské dětičky nebo taky Akta X pro mladé. Ale vážně, bylo by to hodně originální, kdyby se tam objevil Mulder se Scullyovou:)) Nicméně, mě osobně tenhle nenáročný, ale velmi zábavný horůrek skvěle pobavil - jede svižně po vyznačené trase bez větších odboček, herecké obsazení je přesné( K.Holmes sluší i role drsňačky), atmosféra podařená. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Režisér Nutter je především televizním dříčem a tato mládežnická variace na STEPFORDSKÉ PANIČKY mohla být jeho vstupenkou mezi celovečerní filmaře. Leč, to by se nesměl chlapec držet tak při zemi. Film sám o sobě neurazí, ničím ale zároveň nezaujme a to se potom těžko buduje kariéra. Objeví se zde i několik mladých tváří (Marsden, Stahl, Holmesová - svorně bezvýrazní, přesto ani v budoucnu se vyloženě neztratily), stejně jako ony se zde ale všechno kroutí do šedého průměru. II Scénář: Scott Rosenberg. Hudba: Mark Snow. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Film, který měl ambice stát se kultem. Bohužel, po zásahu studia zůstalo skoro 30 minut natočeného materiálu na podlaze střižny. Škoda, jde totiž o scény, které zásadním způsobem mění jinak více méně nesmyslné motivace většiny postav. Abych citoval epizodu Hry o trůny, kterou taky režíroval David Nutter: "Shame! Shame!" Ale ať vás nemate místní hodnocení: není to hloupý film, děj má spád a všichni herci, od Chada Donellu po Katie Holmes hrají výborně. Pokud očekáváte fajn béčko na sobotní večer, milujete Vřískot, Přízraky nebo Fakultu, budete i tady maximálně spokojeni. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)

Reklama

Reklama