Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

type_B 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem po dlouhé době viděl jeden díl na AXN, a tak se mi Ztracený svět připomenul. Jednu dobu jsem teno seriál dost sledoval a dodnes se mi líbí. Je to takové trochu vyšinuté a hodně béčkové. Akorát pro mě. Na rozdíl třeba od Xeny a Herkula se na to dá koukat. U dvou výše jmenovaných seriálů jsem většinou neměl nervy vydržet to až do konce. ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Už po pár dílech se seriál ukázal jako přehnaná trapárna. Snažil zaujmout rádoby fantastickými superpříběhy o dinosaurech a podobně, a to, co se odehrávalo mezi postavami měla být asi kdovíjaká romance, která na mě přišla taky dost trapná, ale koukat se na to dalo. Nebylo to nejlepší, ba ani dobrý, ale taky se ten "miš maš" dal skousnout, aspoň to nenudilo. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kravina na entou. Je mi líto, že Jurský park pana Spielberga má podobně tragické následovníky. Škoda, že velké většina filmů o dinosaurech jsou stejné jako všechny dinosauří seriály hrozné hlouposti a patrný potenciál je na využit natolik, že uspokojí děti předškolního věku... Herci ani efekty nejsou vůbec dobré a celé to zachraňuje "vložení" na víkendové ráno, kdy opravdu nikdo intelektuálně na výši tohle nebude sledovat. I když ta Jennifer O´Dell... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Protože jsem zvyklá obědvat u TV a jednu dobu v mou stravovací hodinu neběželo nic zajímavějšího, než právě tahle patlanina, tak jsem pár dílů viděla. Typově mi tenhle seriál přijde trochu podobný "Hvězdné bráně" - skupina lidí s jasně danými odlišnými charaktery má v jednom kuse nějaké zcela nereálné potíže, které řeší svými zbraněmi a "důvtipem". Ale něco tomu chybí oproti "Stargate": MacGyver. Jinak řečeno, žádná z postav mě nebavila, nikdo mě nezaujal, nikomu jsem nefandila, tedy mě u téhle fantaskně-dobrodružné splácaniny nic nedrželo. Budu hodná a dám 2* - 31%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • V pilotním díle ztvárnil postavu Neda Malona kanadský herec William DeVry, kdežto ve zbylých epizodách jeho krajan David Orth. (Jorge87)
  • Stratený svet sa dočkal troch sérií, no zostal nedokončený kvôli finančným problémom. (Greenpeacak)
  • Absenci postavy Davida Ortha (Ned Malone) v závěrečných 12 epizodách původně scenáristé neplánovali. Kvůli některým neshodám byla jeho postava jednoduše od epizody Brothers in Arms (2002), kdy Ned oznámí ostatním, že jde na cestu sebepoznání, poslána pryč. (Zetwenka)

Reklama

Reklama