Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Duhamel ztvárňuje hlavní roli této divoké a zábavné komedie, která si nebere servítky. Poté, co se šestice celoživotních přátel na dlouhých pět let rozhádá, Bob (Duhamel) znovu shromáždí své kamarády na bláznivé soutěži zvané Chlapi sobě, která je sice plná absurdních fyzických i psychických výzev, ale v níž mají šanci vyhrát 150 000 dolarů. Začíná jít do tuhého, protože odhodlaní borci bojují, drápou se a paří ze všech sil ve snaze získat velké peníze v tomto hvězdně obsazeném snímku, v němž se představují i Dax Shepard, Olivia Munnová a Kevin Dillon. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tak zaprve to vůbec není vtipný. Vlastně si ani neuvědomuju, že bych si za celou dobu řekl:”ano, tady kdyby se udělalo tohle líp, tohle jinak, tak bych se snad i zasmál.” Ne. Při natáčení zřejmě legrace byla, ale nic z toho se nepodařilo dostat na plátno. Dokonce ani přititulkové, nepovedené záběry nejsou nic, co by člověka pobavilo. Takže nakonec jediné pozitivum, že se vyústění nebojí jít proti proudu a dost jednoznačně plive do tváře nedotknutelnosti rodinného života. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Josha Duhamela mám rád, tak som bol dosť zvedavý na jeho režisérsku prvotinu. Idea tohto filmu je celkom fajn, ale to tlačenie na pílu bolo typicky americké. Scenár mal potenciál na relatívne vydarenú komédiu, ale to prevedenie s obrovskými nápormi nevkusu a nechutností to poriadne tlačili nadol. Mnohé veci mi prišli absolútne zbytočné a neuvážene prehnané. Ale svojské postavy ma úprimne bavili, a treba uznať, že niektoré hlášky stáli naozaj za to (takže sa dalo na tom z času na čas aj zasmiať). A čo ešte? Olivia Munn potešila (no mohla tu dostať aj viac priestoru, to by sa snáď nikto nenahneval). ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duhamel namíchal hořkosladký koktejl. Počátek krize středního věku není lehký, takže bylo potřeba dodat i vážná témata. Nečekaně však převažují fekality a buranský humor, což jsou základní stavební kameny každé party. Vystavění příběhu kolem koulí se podle zdejšího hodnocení nesetkalo s pochopením a v závěru tomu už značně dochází dech. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pár dní zpět jsem koukal na nizozemský Ventoux a Chlapi sobě mají podobnej koncept- návrat ke kořenům, do mladých let, k zábavě, která se kdysi osvědčila, i když se na ni nabalily nějaký nevraživosti. Zatímco Ventoux mě těžce zklamalo, Chlapi sobě mě naopak příjemně překvapili. Je to prča hodně na hraně, ale nesklouzne to do trapnosti. Líbilo. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Jako vzhledem k tomu, že jsem přesně ten typ člověka, který pořádá podobné hry, tak jsem byl velmi nadchnut úkoly, kterými museli soutěžící projít a to až tak, že jsem málem dal 3 hvězdičky. Pak jsem si, ale vzpomněl, že horší herecké výkony jsem neviděl a díky Buddy games jsem udělil aspoň dvě. Upřímně kromě samotného soutěžení je to jedno z nejhorších představení co jsem za poslední dobu viděl. Vtip je na té nejnižší hranici a to jak byl poskládán herecký ansábl mi přijde absurdní. Josh Duhamel je v podstatě průměr, kde se vzal Dan Bakkedahl vůbec nechápu, ale dokázal dokonce porazit i Nicka Swardsona v nejotravnější postavě celého filmu. Nostalgické shledání s Daxem Shepardem moc nefungovalo a zbylí dva členové týmu byli jen tak do počtu. Jediná na koho bylo hezké se dívat byla Olivia Munn. Celkově se jedná o vypatlanou americkou komedii, která svoji absurditou bohužel není vtipná, ale bacha, hra to musí být jistě zábavná. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama