Reklama

Reklama

Star Trek - Série 3 (1968) (série)


Všechny naše včerejšky (S03E23)

(epizoda)
  • USA All Our Yesterdays

Obsahy(1)

Kapitán Kirk, Spock a McCoy zůstanou uvězněni v minulosti na planetě, které hrozí bezprostřední zkáza. (SkyShowtime)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do které doby byste se chtěli vydat, kdybyste si mohli vybrat, protože vaše planeta bude zničena a tohle je jediná možnost k přežití? Nedisciplinovaný a zbrklý Kirk, jakmile uslyší křičet ženu, zavaří sobě i svým přátelům. Tedy Spock s doktorem jsou na tom mnohem hůře, ale zase jim dělá společnost půvabná Hartleyová. A Spock se navíc duchem vrací do doby, kdy Vulkánci žili jako barbaři... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedecko-poznávacia epizóda, ktorá skončí ocitnutím sa v minulosti. Spock sa prvýkrát (takto pred koncom seriálu) ocitá v milostnej scéne, končiacej dramaticky, aj keď to vysvetlenie prepuknutia jeho citov je dosť nelogické - to, že sa dostali do minulosti planéty predsa neznamená, že je v minulosti vývoja seba samého. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod třetí série. Překrásná Mariette Hartley mně neskutečně dojala a já bych jí tam těžko nechal mrznout. Ani Spock se nedokáže před ní ubránit emocím. Nejsmutnější konec ze všech epizod TOS, závěrečný Spockův proslov mi rve srdce. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro bych dal 3* za Nimoye, ale popravdě 2* a vcelku nuda - uvíznutí v minulosti a ohraná mezihra Spocka a McKoye co opět nikam moc nevede. Jinak ta logika zápletky byla dost WTF - sama o sobě by mohla být zajímavá, ale to by musela fungovat jako zápletka a ne jako záminka. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výsadok sa ocitne skrz interaktívnu knižnicu v rôznych historických dobach. Kirk je v stredoveku obvinený z čarodejnictva a Spock s Kostrou v dobe ľadovej. Spock prejaví city a dokonca sa usmeje. Fajn epizóda so smutným koncom pre Spocka. ()

Reklama

Reklama