Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po karnevalu se Maddy a Nate musí potýkat s vyšetřováním policie. Jules se začne cítit pod tlakem kvůli tomu, jakou roli sehrává v Rueině úsilí zůstat čistá. Kat ignoruje zmateného Ethana a vrhá se vstříc novému životnímu stylu. Cassie se snaží držet dál od Daniela a soustředí se na svůj vztah s McKayem. Cal se obává, že jeho činy mohly ovlivnit jeho syny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, Nate a Maddy a jejich problémy toxického vztahu. Ok. Ale Jules a Rue? Je skvělý, že tvůrci řeší otázku zodpovědnosti a její tíhy! Asi každý někdy snil o někom, pro koho bude znamenat všechno. Tolik lidí má rádo příběhy o komplikovaném jedinci, který se díky tomu vyvolenému změní. Ale už málokdo přemýšlí o tom, jak velkou zodpovědnost a tlak za problémy někoho jiného to na druhého člověka přenese. A v případě Jules, která má toho svýho naloženo hodně, se vůbec nedivím, že je vyděšená. Palec hore. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulou epizodou se u mě příhody amerických pubescentů vyšvihly na vyšší level a udržely se tam i po pátém dílu. Už minule mi připadala postava Rue snesitelnější; odhadoval jsem, že se tak stalo díky absenci fetu v jejím systému a teď se mi můj tip potvrdil. Já si každopádně myslím, že při všech těch kvótách, tolerancích a pseudomoralistických nařízeních by měli američtí puboši v hlavách dostatečný bordel i bez drog. / Poučení: Hlavně to nikdy a nikomu neříkej. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh najväčšej hviezdy školy neznamená automaticky príbeh ako z najidylickejšej červenej knižnice alebo ako omáčka od Disneyho. Maddy je hispánka a tak to nemá jej família zrovna najľahšie, jej spolužiaci a spolužiačky sú na tom finančne zrejme lepšie, ešte že je teda sexy a pôsobí sebavedomo. Piaty diel sa vyvíja trochu nečakaným smerom a osobne takéto filozofovanie nad rôznymi formami lásky v mojich očiach vyzdvihujú oproti konkurencii aj celý seriál. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Nathan je podozrivý z napadnutia Cassie. Tá všetko popiera ale stopy škrtenia na jej krku hovoria o niečom inom a vloží sa do toho j polícia. Rou zažíva najkrajši obdobie svojho života bez drog a za všetko vďačí Jules ale tá sa cíti pod tlakom zodpovednosti za seba aj za Rou. Prevedenie: Seriál poľavil a ponúka nám idilku LGBT vzťahu hlavných protagonistiek. Viete čo ale v tomto smere mi to nevadí. Nie je to také nasilu ako to robí Netflix a preto je to znesiteľné a pozeratelné. Nathanov tatko sa mi ako charakter začína čím Ďalej viac páčiť. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po skvělé předchozí epizodě přišlo docela nepříjemné zklamání. Již úvodní prostřih, znovu skvělý po technické stránce, patřil po té příběhové snad vůbec k tomu nejméně zajímavému. Kurva Maddy měla do jisté míry velmi předvídatelné dětství bez významnějších šokujících zvratů. Samozřejmě, že v takto tendenčním seriálu nesmí chybět velmi aktuální téma - násilí na ženách. Proto je významná část stopáže věnována právě kurvě Maddy, které zprostředkoval buzerant Nate poněkud tvrdší zážitek, než na co bylo v poslední době zvyklá. Trošku mám problém s obsazením této role, protože Alexa Demie krásná opravdu není ani vzdáleně, což jaksi nekoresponduje s faktem, že zde má hrát sexbombu. Ve zbytku stopáže se pak řeší zase jen nějaké teploušské choutky. Alespoň buďme rádi, že ty nám seriál ve své otevřenosti neukazuje. [70 %] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Názov epizódy je narážka na pieseň "03 Bonnie and Clyde" od dua Jay-Z a Beyoncé. (dwdb)

Reklama

Reklama