Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem se nevyznávala, kdo je kdo, i když se to později rozmotalo. Dvojce herců bylo asi to nejlepší z filmu, akčností to nepřekypuje, ale najdou se vtipné části. Chvílema to mělo opravdu zdlouhavé scény, který mi přišly zbytečný. Akci nechali až na konec, tudíž koukáte na nekonečnou honičku s auty, zato rvačka na střeše byla celkem napínavá, takže ke konci z toho sice nezpouštíte oči, i když necelé dvě hodiny je na tenhle typ filmu trochu moc. To zapříčiní, že se nudíte... A navíc melodie stále zvonícího mobilu mě začala štvát :) A celkově má film pomalý tempo, takže dávám tři hvězdičky hlavně za herce... :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový slabší pokus o akční komedii s H. Fordem v hlavní postavě policisty a zároveň realitního makléře (poněkud divný spojení). Jeho parták J.Hartnett zase pro změnu hrál divadlo a cvičil jakousi "jogu". Dostanou za úkol vyšetřit 4násobnou vraždu a už to jede. Působí to sice poněkud křečovitě ,ale i tak je to taková odychovka u které se docela zasmějete (aspon já se docela smál),ale žádná díra do kinematografie to není. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípků, ne úplně blbá zápletka a sympaťák ford, který sice už špatně vydejchává scény, kde se běhá a skákání ze střechy na střechu je projistotu prostříhaný, aby na forda nebylo vidět, ale hraje furt dobře. navíc se mi líbil ten nápad s policajtama, který si musej přividělávat jako realitní agent a učitel jógy, nebo co to bylo. 70% ()

pinguinka 

všechny recenze uživatele

Často se mi nestává, abych nějaký film nedokoukala, ale dvojice Ford-Hartnett mě bohužel nedokázala přinutit zůstat u obrazovky až do konce. Prapodivná slátanina s nijakými hrdiny, u které mi neustále v mysli naskakovala otázka: "Z jakého důvodu že se to vlastně natočilo?" Myslím, že kdybych film viděla celý, platila by nepřímá úměra - čím více viděno, tím méně hvězdiček... V důsledku jsem tedy ráda, že mohu dát hvězdy dvě, a to především z nostalgické a nekritické lásky k Harrisonovi. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Žádné veledílo, ani žádný odpad. Dvojice poldů vyšetřujicí nějaký případ je klasika, tady ozvláštněná tím, že Hartnet chce být hercem, cvičí jógu a svádí baby a Ford dělá poldu jen tak mimochodem, protože jeho hlavním zájmem je prodej baráků jakožto realitní agent. Příběh ani hlášky pravda za moc nestojí, ale minimálně za Fordovu postavu a za luxusní závěrečnou honičku si to ty tři hvězdy zaslouží. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Lolita Davidovich, ktorá si zahrala dámu z escort servisu Cleo Ricard, je v skutočnosti manželkou režiséra filmu Rona Sheltona. (U_S_O)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako dráma, a až neskôr bol zmenený na komédiu. (U_S_O)

Reklama

Reklama