Reklama

Reklama

To, co se zprvu jednomu inženýrovi zdálo jako skvělý nápad, jak získat miliony dolarů, se zvrtlo do stavu, kdy musí prchat, aby si zachránil holý život, a snažit se přijít na to, proč ho vlastně pronásledují. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (446)

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý námět, víceméně slušně zpracovaný scénář, několik parádních akcí, zručně budované napětí, solidní polotemná atmosféra, několik skvělých momentů. Potud vše v pořádku. Jenže Affleck. "Nemá talent, nemá," konstatoval by Prácheňský a měl by pravdu. V tomto případě svým prkeným projevem dosáhl toho, že i když příběh, akce, vše bylo v pořádku, vše šlapalo a ani chvilku jsem se nenudil a opravdu mě hrdinovo zručné pátrání po vlastních stopách bavilo, nedokázal jsem v sobě nastartovat to pravé divácké nadšení, se kterým bych se do filmu doslova propadl a nechal se jím semlít. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Philip K. Dick ve své krátké povídce Paycheck opět zúročil své oblíbené téma - schopnost předvídat budoucnost a otázka, nakolik je toto předvídání důvěryhodné. Takže téměř to samé, jako Minority Report. Je neuvěřitelné, kolik nápadů se z tohoto motivu dá vytěžit. Zajímavé je, jak se na csfd liší hodnocení právě mezi těmito dvěma snímky. Proč má Paycheck pouhých 69%? Asi proto, že režisérem je John Woo, od kterého každý očekával divočejší akci a hlavně víc akce. Ale já jsem byl spokojen. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck mě jako obvykle nezklamal a hodně mi vadil v hlavní úloze, Uma vypadala hrozně a celou jejich lásku jsem jim ani chvíli nevěřila, celé to působilo poněkud násilným a zmateným dojmem, ale přesto se na to dalo dívat a to hlavně kvůli nesmírně zajímavému námětu. Pořád si myslím, že John Woo měl zůstat doma, tam byly jeho filmy nepřekonatelné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

John Woo ma určite na svým kontě lepěí filmy, ale tenhle rozhodně taky neni špatnej. Ben Affleck se fakt hodně snaží a i když to neni zrovna nějakej velkej bitkař, tak mu ty akční scény vcelku jdou. Příběh neni nijek stupidní, spíš se mi zdál na docela dobrý úrovni, i když nedomyšleností je tady hodně, ale když se nad tim nebude přemýšlet, tak vám to ani nepřijde a celej film si užijete ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Film s úchvatným dějem a myšlenkou. Samozřejmě nechybí klasický klaďas, který chce zachránit svět (Ben Affleck), holka, která ho miluje (Uma Thurman) a záporák, který pro prachy klidně svět zníčí (Aaron Eckhart). Pro mě je to nadprůměr, ale scény, v kterých počitačový expert Jennings předvadí výkony, za které by nemusel stydět ani Rambo, jsou už trošku moc. Ten konec se mi však hodně líbil. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (19)

  • Za vývoj holo-monitoru získal Jennings (Ben Affleck) dne 22. prosince 2004 526 000 amerických dolarů a 19 centů. (Pyron)
  • Na stěně visí kalendář zobrazující datum 22. prosince a pátek. Ten den ovšem byla kalendářně středa. (Pyron)

Reklama

Reklama