Reklama

Reklama

Vivárium

  • Irsko Vivarium (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vivárium je zpravidla uzavřené prostředí, určené pro chov zvířat či k jejich výzkumu. Jesse Eisenberg a Imogen Poots v artové alegorii koloběhu konzumní společnosti představují pár, který chce koupit rodinný dům. To zamilovanou dvojici zavede do zcela nové čtvrti Yonder. Velmi rychle ale pochopí, že něco nesedí; všechny budovy vypadají stejně a navíc se zdá, že kromě nich nejsou široko daleko žádní další obyvatelé. Situace se vyostří, když pár zjistí, že se ocitli uprostřed labyrintu. V bezpečí jednoho z domků vyhledá úkryt a snaží se vymyslet, jak z toho ven. V tu chvíli zazvoní zvonek a na zápraží se objeví podivný balíček… (Future Gate)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, jenž ale zrazuje to, že mu schází vývoj, dramaturgie a zrání námětu a definitivním pomyslným hřebíkem do rakve je děsně pomalé tempo. Celý snímek nevbuzuje žádné emoce, chybí víc akce, možná vysvětlení, nebo alespoň nějaký vývoj. Takto se člověk filmeme v podstatě prodívá až k titulkům a nic. Chtělo by to zásadně změnit dramatizaci. Námět zajímavý, hudba děsná. Za mne 35%. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, do čeho jdu a ani teď pořádně netuším, co jsem to vlastně odkoukala.. Jediné, co vím určitě, je to, že nejsem cílovka.. Hlavních postav je minimum, ovšem všechny (tři) jsou otravné.. Vzhledem k tomu, že mi bylo úplně fuk, jak to celé dopadne, hodnotím tak, jak hodnotím.. P.S. Kdybych si musela vybrat, s kým pobudu v zeleném domě číslo 9, byl by to nejspíš ten chlapeček, takovej roztomiloučkej mazlíček.. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

No ty kráso.. to je jediný co jsem chtěl napsat, ale seru na to napíšu aspon proč dávám plnej počet 1. film mě bavil od začátku do konce, nepředvídatelný, napínavý.. čekal jsem každou vteřinu co z toho vyleze.. 2. Je to fakt psycho. 3. zpracování je doslova perfektní, to samý herecký výkony. (Eisenberga nemusím, ale tady mě bavil) 4. Když to srovnám s 99% dnešní filmové tvorby, co poslední dobou vzniká za sračky, jedna píčovina vedle druhý.. levný, zdechlý slashery, béčkový akční filmy, CGI sračky, nevtipný komedie.. tak tohle je to 1%, který zaujme a baví od začátku do konce a má to ovšem (jak jinak) ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Lidem asi hrabe z korontény, že si karanténně laděnej film podobnýho ražení zasluhuje tak mrzký hodnocení. Tohle byla ujeťárna, jak se patří. Na chvilku jsem začal k smrti nenávidět děti a ani sekundu jsem se nenudil. Skvělá záležitost, vymykající se mainstreamu přesně tím stylem, kterej já můžu za všech okolností... pátá hvězda jako kompenzace za všechno to chudý hodnocení, co sráží snímek naprosto zbytečně do zdejších modřin zapomnění! ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Taky si chci pořídit vivárium, ale já v něm budu chovat žáby. Nebo čolky. Škoda, že se to od té původní (teoreticky zajímavé) myšlenky nikam neposune. Když totiž hlavní postava v šedesáté minutě stále ještě objevuje to samé jako v patnácté minutě, a totiž že je v bludišti, ze kterého nemůže ven, tak je to známka toho, že tvůrce měl materiálu právě tak na patnáct minut a ne na celovečerák. Ale jednou snad bude dosahovat vrstva mrtvol až na povrch. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama