Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zimní nedělní ráno – Homer se nevejde do šatů a nemůže tudíž do kostela. Zatímco tam rodina zamrzne, a to doslova, Homer si lebedí sám doma – a nakonec dospěje ke svému vlastnímu náboženství... (Česká televize)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filozoficky ladená epizóda, z ktorej by sa zatočila hlava aj Ingmarovi Bergmanovi. Ten by sa na konci tešil, že mu konečne niekto prezradí zmysel života, keď tu zrazu naskočili titulky. Čo sa dá robiť, všetci si naňho budeme musieť počkať paradoxne až po konci života. Stretnutia s Bohom ale podľa mňa tromfla záchrana Homera Nedom, akcia matrac nemala chybu, závidel by aj Buster Keaton. ()

Reklama

ManusiaLiar 

všechny recenze uživatele

„Nenuť mě volit mezi svým mužem a svým bohem. Jelikož ty nemůžeš vyhrát.“ Ja som Marge nikdy nejako neobľuboval, ale v tomto diely sa správa priam úplne fanaticky. Tento diel financovala cirkev? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer the Heretic" (Homer kacírom). V jednu zimnú nedeľu nemôže ísť Homer Simpson so svojou rodinou na svätú omšu do kostola. Zostane doma a je z toho nadšený. Dôjde k zisteniu, že chodiť do kostola je úplne zbytočné. Zanevrie na cirkev a začne vyznávavať svoju vlastnú vieru. Jeho manželka Marge Simpsonová je z toho zhrozená. ***** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Když v domě propukne požár, tak Homerovi shoří vlasy. V dalším záběru je má ale zpátky. (Duoscop)
  • Když se vrátí Marge s dětmi z kostela, tak je venku zataženo a sněží. V dalším záběru jde ale vidět přes okno, že je jasno a nesněží. (Duoscop)
  • V této epizodě se poprvé objevila postava Boha. Na rozdíl od ostatních postav v seriálu má pět prstů, nikoli čtyři. (Alfréda)

Reklama

Reklama