Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S přibývajícími lety začne jedna ze sester Marge Simpsonové, Selma, toužit po dítěti – a na zkoušku svých mateřských schopností si na jeden den vezme Barta s Lízou... (Česká televize)

Zajímavosti (7)

  • Tetička Gladys odkázala Marge ve své videozávěti chipsy, které vypadají jako slavné osobnosti. Homer následně jednu z nich sní. Jedná se o odkaz na show Johnyho Carsona The Tonight Show Starring Johnny Carson (od r. 1962). Jedním z jeho hostů byla sběratelka chipsů, připomínajících čísla nebo zvířata. Carson si z ní během rozhovoru udělal legraci, když v nestřeženém okamžiku snědl obyčejnou brambůrku z předem připravené misky. Paní tím vyděsil k smrti. (Alfréda)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Selmu. (Duoscop)
  • Na obálce časopisu „101 zmrazených otců“ jsou profesor John Frink, béčkový herec Troy McClure a instruktor bowlingu Jacques. (Duoscop)
  • Dabingové studio Virtual umístilo do seriálu řadu narážek na naše kulturní prostředí, třeba na kapely Moravanka a Olympic, klub Rychlé šípy nebo Jitku Molavcovou. Čeští tvůrci si občas dělají legraci i sami ze sebe, např. v epizodě Selmina volba říká Patty své jednovaječné sestře, aby zavřela oči a myslela na Martina Dejdara. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama